2821
2789
عنوان

پریود شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما چند بار سابقه سقط داستی؟؟ چند وقته اقدامی؟؟ ان شاءاله که الانم بارداری

من یبار سقط داشتم تو ۶ماهگی گل پسرم با زایمان زود رس از دستم رفت💔

الانم تازه یک ماهه ک اقدام کردم و همچنان چشم انتظارم🥲

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
من یبار سقط داشتم تو ۶ماهگی گل پسرم با زایمان زود رس از دستم رفت💔 الانم تازه یک ماهه ک اقدام کردم ...

بعد از سقطط صبر نکردی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
ن برا من زیاد تر از اینه متاسفانه

گلم روحیتو درک میکنم خیلی سخته

منم تو شرایطه تویم منتها با 9 روز تاخیر

هر وقت باردار میشم تو ماه اول سقط میکنم

آزمایشهایه سقط مکررم هم سالم بوده ولی دکتر سونو نفرستاده منو میگه لازم نیست

نمیدونم چمه😢

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
گلم روحیتو درک میکنم خیلی سخته منم تو شرایطه تویم منتها با 9 روز تاخیر هر وقت باردار میشم تو ماه ا ...

شوهرتو بفرست ازمایش اسپرم اگ تو مشکلی نداری حتما تو اسپرم اون مشکل داره

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
شوهرتو بفرست ازمایش اسپرم اگ تو مشکلی نداری حتما تو اسپرم اون مشکل داره

نه آزمایش اونم سالم بود. 

دکتر میگه گاهی اوقات بی علت فقط میشه. 

میخوام یک سونو برایه تنبلی و کیست برم خودمو چک کنم چون دکتر ننوشته

میگم الان که پریودم خوبه که برم یا بزارم پاک شم؟؟

نه آزمایش اونم سالم بود.  دکتر میگه گاهی اوقات بی علت فقط میشه.  میخوام یک سونو برایه تن ...

ن سونو هیچ اشکالی ب پاک یا نبودنت نداره منم بیشتره اوقات پری شدنی میرم دکتر میگه اشکالی نیس ولی برایه ازمایش باید پاک باشی

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ن سونو هیچ اشکالی ب پاک یا نبودنت نداره منم بیشتره اوقات پری شدنی میرم دکتر میگه اشکالی نیس ولی برای ...

آها ممنون

چون فکر کردم خونها شببه کیست دیده نشه.

شما برایه چی کاری سونو برمیداری؟؟

2823
2791
2779
2792