2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نگران نباش، من خودم هم کیست داشتم هم فیبروم و هم تنبلی تخمدان و باردار شدمو دو تا بچه دارم. تنبلی تخمدان در بعضی مواقع خودش خودبخود رفع میشه، با سبک و رژیم غذایی و کاهش وزن وورزش

علامتات چیه 

چجوری فهمیدی تنبلی داری

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
عزیزم نگران نباش، من خودم هم کیست داشتم هم فیبروم و هم تنبلی تخمدان و باردار شدمو دو تا بچه دارم. تن ...

ازش متنفرم ۱۸ساله درگیرشم دیشب رفتم دکتر گفت تخمدانات زیاد خوب نیستنمن مثلا میخام بچه بیارم ولی میدونم باز درگیر دوا درمان میشم اصلا حوصله ندارم

ازش متنفرم ۱۸ساله درگیرشم دیشب رفتم دکتر گفت تخمدانات زیاد خوب نیستنمن مثلا میخام بچه بیارم ولی میدو ...

از چ نظر گفت خوب نیس؟؟؟

کوچیکه فولیکولات؟

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
ازش متنفرم ۱۸ساله درگیرشم دیشب رفتم دکتر گفت تخمدانات زیاد خوب نیستنمن مثلا میخام بچه بیارم ولی میدو ...

عزیز دلم نگران نباش، خدا بزرگه، امید و توکلت بخدا باشه برات دعا میکنم به حق پنج تن  و جد سید خانم الهی که بزودی زود باردار بشی و به آرزوی دلت برسی عزیز دلم، اصلا نا امید نباش، من مطمینم و دلم روشنه که بزودی باردار میشی، استرسو از خودت دور کن، غذاهای بدون هورمون و سالم، میوه و سبزیجات زیاد بخور، غصه و فکر و خیال نداشته باش، اگه وزنت زیاده، وزنتو کم کن، بخدا باردار میشی، امیدت به خدا باشه، برات دعا میکنم عزیز دلم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هیچ درباره فولیکول چیزی نگفت فقط گفت خوب نیستن یعنی مال من آرزو به دل موندم یه بار خوب باشه تف بهشون ...

عزیزم جواب سونوتو داری ببینم 

عزیز دلم نگران نباش، خدا بزرگه، امید و توکلت بخدا باشه برات دعا میکنم به حق پنج تن  و جد سید خا ...

من بدبخت لاغر مردنیم باز حامله نمیشم

فولی هام کوچیکن