طلا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 250 عنوان کتون در ادرار زن باردار خطرناکه 1472 بازدید | 9 پست روبروی کتون زده trace یعنی پیگیریدر کل عفونت دارم ولی دارم دارو میخورمدوشنبه دکترم میاد کتون یعنی چی؟بده؟ 1401/04/17 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریابانووو عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 218 میتونه احتمالا به خاطر قند خون بالا باشه یه آزمایش قند خون بدین این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
طلا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 250 نه يعني گشنه ت بوده اگه زياد بود مشكل داشت اره ساعت ۱۰ صبح یک ساعتم طول کشید تا نوبتم شد ناشتا هم بودم تو مسیر برگشت همش ضعف داشتمنگران نباشم اگه زیاد بود بد بود؟
طلا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 250 میتونه احتمالا به خاطر قند خون بالا باشه یه آزمایش قند خون بدین اگه قندخون باشه خب زیاد دفع میشه و گلوکزم دفع میشه مگه اینجور نیست؟
پریابانووو عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 218 اگه قندخون باشه خب زیاد دفع میشه و گلوکزم دفع میشه مگه اینجور نیست؟ ببلهسه علامت اصلی قند پرخوری پرنوشی پرادراریه ولی برا احتیاط یه قند خون با دستگاه گلوکومتر تو بیمارستان هست چک کنید این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
طلا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 250 ببلهسه علامت اصلی قند پرخوری پرنوشی پرادراریه ولی برا احتیاط یه قند خون با دستگاه گلوکومتر تو بیمارس ... هیچکدومو ندارم تکرر ادرار داشتم که انتی بیوتیک خوردم رفع شد پس قطعا برای عفونتم بوددوشنبه میرم دکتر میگم خودش بگیره
پریابانووو عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 218 هیچکدومو ندارم تکرر ادرار داشتم که انتی بیوتیک خوردم رفع شد پس قطعا برای عفونتم بود دوشنبه میرم دکت ... اگه گرسنگی کشیدیخ انقد پس دیگه نگران نباش ، همونه کلمه trace یعنی کم ناچیز این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
طلا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 250 اگه گرسنگی کشیدیخ انقد پس دیگه نگران نباش ، همونه کلمه trace یعنی کم ناچیز 🥲🥲🥲خدا بهت عمربده از استرس داستم میمردم
پریابانووو عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 218 🥲🥲🥲خدا بهت عمربده از استرس داستم میمردم خواهش میکنم عزیزم این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍