2777
2789

می‌تونه احتمالا به خاطر قند خون بالا باشه یه آزمایش قند خون بدین

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه يعني گشنه ت بوده اگه زياد بود مشكل داشت

اره ساعت ۱۰ صبح یک ساعتم طول کشید تا نوبتم شد ناشتا هم بودم تو مسیر برگشت همش ضعف داشتم

نگران نباشم اگه زیاد بود بد بود؟

اگه قندخون باشه خب زیاد دفع میشه و گلوکزم دفع میشه مگه اینجور نیست؟

ببلهسه علامت اصلی قند پرخوری پرنوشی پرادراریه ولی برا احتیاط یه قند خون با دستگاه گلوکومتر تو بیمارستان هست چک کنید 

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
ببلهسه علامت اصلی قند پرخوری پرنوشی پرادراریه ولی برا احتیاط یه قند خون با دستگاه گلوکومتر تو بیمارس ...

هیچکدومو ندارم تکرر ادرار داشتم که انتی بیوتیک خوردم رفع شد پس قطعا برای عفونتم بود

دوشنبه میرم دکتر میگم خودش بگیره

هیچکدومو ندارم تکرر ادرار داشتم که انتی بیوتیک خوردم رفع شد پس قطعا برای عفونتم بود دوشنبه میرم دکت ...

اگه گرسنگی کشیدیخ انقد پس دیگه نگران نباش ، همونه کلمه trace یعنی کم ناچیز

🥲🥲🥲خدا بهت عمربده از استرس داستم میمردم

خواهش میکنم عزیزم