2777
2789
عنوان

مدرسه دخترم رو عوض کنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست

عزیزم این که مدرسه ش رو عوض کنی خوبه ولی عزیزم بچه خودش باید بخواد درس بخونه من پسرم رو همه این سالها مودرسه غیر انتفاعی فرستادم و الان پسیمونم شاید سر سودا حداقل دوره اول رو  مدرسه دولتی بفرستم  

بهشون نمره الکی میدن، مدیران به خاطر خودشون که توی پست ریاست بمونند

همسر من فرهنگی، کلا همه مدارس نمره الکی میدن، چون اگه نمره ندن خود معلم میره زیر سوال که چرا کاری خوب نبوده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه شکی هم که دارم می ترسم یه وقت بخوایم مهاجرت کنیم این مدرسه شاهد دردسر بشه!

چی هست حالا مگه این مدارس... نگران نباش بچه رو ی جایی ببر که اذیت نشه چه به خاطر رفت و آمد ،چه از لحاظ نظارت آموزشی

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.
عزیزم این که مدرسه ش رو عوض کنی خوبه ولی عزیزم بچه خودش باید بخواد درس بخونه من پسرم رو همه این ساله ...

من به مدرسه غیر انتفاعی هم فک کردم، اما این مدارس معمولا معلمای غیر مرتبت میان برای تدریس و این اصلا خوب نیست، من به هیچ عنوان مدرسه غیر انتفاعی نمی فرستم دخترم رو 

چی هست حالا مگه این مدارس... نگران نباش بچه رو ی جایی ببر که اذیت نشه چه به خاطر رفت و آمد ،چه از لح ...

این مدرسه که می رفت، ۴۰ نفر بودت تو کلاس ولی شاهد ۳۰ نفرن خوب اینم یه مزیتش 

آخه موج بدتر از اومیکرون اومده ،بچه ها هم سیستم ایمنی ضعیفی دارن ،خدا کنه که اشتباه باشه و از قبلی ض ...

امیدارم، ولی اگه خدای نکرده کرونایی هم باشه دیگه مدارس رو نمی بندند

اومدین؟

اول باید برید داخل اون تاپیکی که میخواهید حذفش کنید بعد اون بالای صفحه ی گوشیتون تو اون نوار بالا یه انگلیسی نوشته روی اون نگه می‌دارید چندتا گزینه میاد شما کپی رو میزنید بعد میرید روی لینک حذف تاپیک میزنید بعد قسمت ارسال نظر نگه می‌دارید و جای گذاری رو میزنید بعد هم ارسال می کنید اگه نی نی یار قبول کنن و تاپیک رو پاک کنن شمارو لایک می کنه وگرنه که هیچ 

برای اینکه شرایط حذف تاپیک رو هم بدونید و اینکه که چه ساعت ها و روزهایی هست داخل همون تاپیک حذف همه رو نوشته میتونید بخونید 

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺