2777
2789
عنوان

روش رفتار با ادم در حال ترک اعتیاد

1393 بازدید | 9 پست

سلام . من با پدرم زندگی میکنم . 

تو این ۱۰ ماه بیشتر از ۸ بار ترک کرده و هربار از ۳ روز تا ۱۳ روز ترک کرده اما بازم میره سراغ مواد و تازه تو این ۱۸ سال عمرمم هزار  باز اقدام به ترک کرده ولی نتونسته ، میگیم برو کمپ یا از الاتین کمک بگیر میگه من برم کمپ یا الاتین من رعیس پلیس فلان  جا بودمو ...

هربار که ترک میکنه خیلی بد اخلاق  میشه و همش دستوری حرف میزنه و باید همه چی رو سریع انجام بدم و گرنه داد و بیداد میکنه و از صب تا شبم نال میزنه همش 

خسته شدم دیگه از دست ترک کردنای الکی و مزخرفش 

امروز میخواستم برم مامانمو بعد ۳۱ روز ببینم گفت امروز نه .. چون مثلا  آقا داره ترک میکنه ..! 

بگید چه رفتارایی باید انجام بدم چه رفتارایی نباید انجام بدم . 

برامم کلی دعا کنید پشت کنکوری بودم امسال  میگه اگه امسال قبول نشی  دولتی  پدرتو در میارمو اینا ....

قربونت برم ک با این سن کم درگیر این چیزایی برات از خدا آرامش میخوام 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مجازی دارم شرکت میکنم تازه یک ماهه شروع شده اوایل قدم یک هستم راهنماهم دارم مجازی خیلی خوبه،اگه دوست داشتی یه شماره بذارتا به راهنمام بگم اگه ظرفیت کلاسش پرنبود عضوت کنه تو واتساپه،اگه اینجادوست نداشتی تو خصوصی بذارشمارتو، انشاا..خانومی دیگه؟؟؟

[QUOTE=243853845]بله خانومم خیلی ممنون میشم[/QUOTE

اگه قبول کنید درخواست دوستیمونو تو این نی نی سایت

من براتوم میفرستم  شمارمو .

بعدش اینکه اگر از راهنملتون جای خالی نداشتن میشخ بپرسید کودوم راهنما جای خالی داره . 

بگید خیلی خیلی نیاز دارم به گروه و خودمو میرسونم و ..