2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه سونوگرافیست بی سوادی بوده من ۱۹هفته رفتم قشنگ الت و بیضه رو نشون داد سر. دخترم هم چهارده هفته صدر ...

یه دکتر خیلی جوون تازه وارد بود  

برگشته میگه چند هفته اید  

گفتم تا الان سونوگرافی میرفتم ازم نمیپرسیدن  خودشون تشخیص میدادن 

برگشت گفت میخوام بدونم درسته  یا نه 

خیلی خیلی بی سواد بود

تا دندان دارید لبخند بزنید  
یه دکتر خیلی جوون تازه وارد بود   برگشته میگه چند هفته اید   گفتم تا الان سونوگرافی میرف ...

دیگه نرو پیشش حیف پول واقعا سونوگرافیست منم تقریبا ۳۰,۳۵سالشه ولی خیلی دقت داره اگه تهرانی برو سونو گرافی آسا دکتر خواجه پور کارش حرف نداره

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
بچه اولمه خیلی ضعیفم خودم ۴۲ کیلو هستم

انومالی کی میری؟چون الان دیگه اکثرا از ۱۴هفته جنسیتو صدرصد میگن

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
دیگه نرو پیشش حیف پول واقعا سونوگرافیست منم تقریبا ۳۰,۳۵سالشه ولی خیلی دقت داره اگه تهرانی برو سونو ...

ن دیگه پیش اون نمیرم 

متاسفانه زنجانم

تا دندان دارید لبخند بزنید  
اره منم دوستم تودانشگاه از مرغ متنفر بود حامله بود دختر . اکثرا اینجور دیدم

منم سر دخترم داشتم میمردم از تهوع خیلی از مرغ بدم میومد تا ۶ ماه نمیخوردم بعدشم کم میخوردم 

الان باردارم ۶ هفته حالم زیاد بد نیست عاشق گوشت و مرغم

😆😆😆
چی بود؟؟؟بچه کوچیکه من متوجه شدم چرا انقدر زود رفتی آخه

نمیدونم آن تی انومالی نبود همه دیونه کردن منو ک برو کاش ۱۸ میرفتم الان کی برم میگن سونو زیاد خطر داره تا الان دوبار رفتم یکی هشت هفته یکی الان