2777
2789
من دخترم و پسرم هر دوتاشون تو ۱۳ هفتگی که رفتم غربالگری معلوم شدن‌.البته احتمالی بهم گفتن ولی درست ب ...

برامنم ان تی درست گفت

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزززززیزم میدونم دونستن جنسیت واسه والدین چقدر مهمه انتظار برای فهمیدنش خیلی سخته. اما از من بشنو ای ...

فدات خب حدساتون بگین ان شاءالله قراره برم چن هفته دیگه 

علائم حالت تهوع از مرغ برنج این چیزا ازپیاز متنفرم عاشق چیز ترش شورم

دختره پس .منو مادرمم از مرغ متنفر بودیم مادرم دوتا دختر خودمم دوتا دختر که یکیش نموند . همش حالت تهوع ازمرغم بدمون میاد

باتوجه به علائمت انگار دختره🙂چون ترش وشور مادرای که بیشتر بارادریشون دختربود دارن از مرغ تهوع میگیر ...

من برعکس سر دخترم عاشق شیرینی بودم الان اصلا میل نداشتم به شیرینی

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
احتمالی که میگن اکثرا درسته. و تو سونوی آن تی نمی‌نویسند جنسیتشونو. برای همه همینطوره

برامن نوشت تو ان تی😶

این ان تی نبود جانم

معمولا میگن پسره پسره چون پیداس خوب میبینن که میگن دختر که باشه چون مطمئن نیستن چیزی باشه یانباشه میگن معلوم نیست منم دخترم تا ۶ماهگی هی گفتن احتمالا