2777
2789
نمیدونم آن تی انومالی نبود همه دیونه کردن منو ک برو کاش ۱۸ میرفتم الان کی برم میگن سونو زیاد خطر دار ...

نه اگه دستگاه سونو قدیمی نباشه و دکتر ماهر باشه از ۱۴هفته میگن صدرصد انومالی برو 

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چن هفته برم نمیدونم شاید این سونو حرفه ای نبوده من زاهدانم پیش حسین ابادی رفتم

من تهرانم من ۱۸هفته و ۶روز رفتم صدرصد گفت به خودم هم نشون داد اگه این کارش خوب نیست عوضش کن

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
من تهرانم من ۱۸هفته و ۶روز رفتم صدرصد گفت به خودم هم نشون داد اگه این کارش خوب نیست عوضش کن

میترسم ایندفعه برم باز نگه خخ چیکارکنم چن هفته برم معلومه کوچولوم خیلی ضعیفه هرکس منو میبینه میگ انگار ن انگار بچه تو شکمته

سرسینه هام میسوخت درد پریودی داشتم و اوایل اشتهام زیاد بود حتی مرغ هم میخوردم بعد ک فهمیدم شروع شد

من ی هفته مونده ب پری درد کشاله ران دارم درد پری دارم ترشح سفید دارم عصرا تا اخر شبم حالت تهوع میگیرم دو روزه اینجوری شدم

میترسم ایندفعه برم باز نگه خخ چیکارکنم چن هفته برم معلومه کوچولوم خیلی ضعیفه هرکس منو میبینه میگ انگ ...

نه ربطی نداره من ۱۹هفته ام نزدیک ده کیلو لاغر شدم و اصلا انگارنه انگار پنج ماهمه اصلا معلوم نیست الانم برا شما معلوم بوده نمیدونم چطور نتونسته بگه ۱۸هفته به بعد برو 

برامن تا موقع زایمان گفتن پسر وقتی بچه دنیا اومد دکترم هنگ کرده بود میگف امکان نداره این چرا دخترشد زود بچه رو به من نشون دادن و شوهرم پیج کردن اومد تا بچه رو ببینه فکرمیکردن مامیگیم بچمون عوض کردن ولی دخترم عین یه سیب بود که از وسط نصف شده بود کپیه باباش بود ،،❤️❤️