2777
2789
یه جا خوندم میگفت ارزوها هیچوقت پیش خدا نمیمرن بلکه یا بهترشو میده یا زمان مناسبتری بهشون میرسی . از ...

ممنونم عزیزم با حرفات یه حال خوبی بهم دست داد😘❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه گفته مشکل روحی داره باید ثابت کنه اگه مدرک مزشکی نداره ازش بابت این تهمت شکایت کن مرتیکه عنتر&nb ...

اون باید همین روانی که گفته رو شکایت کیفری کنه تا ثابت شده اون موقع اعاده حیثیت کنم الان از وکیلم پرسیدم گفت تو اظهارنامه چون گفته نمیشه کاری کرد 🥺

سلام عزیزم من الان یکسال اینا هست عقدم ۵ ماهه اختلاف داریم خودش رفته درخواست طلاق توافقی داده تا الان یه نفرم نفرستاده

بحث داشتیم گفته بود ۲۵۰ تومن توافقی طلاقت بدم گفتم همشو بده حالا کشیده کنار 

شما چی چند وقته اختلاف دارین؟

کی درخواست داده ؟

کسی رو واسطه کرده؟

سلام عزیزم من الان یکسال اینا هست عقدم ۵ ماهه اختلاف داریم خودش رفته درخواست طلاق توافقی داده تا الا ...

من والا ده روز بود عقد کرده بودم بحثمون شد به من بی احترامی کرد بعد من صدام رفت بالا رفت قهر کرد این دادزدن منو بامبول کرد و دیگه نیومد والا هرچی میگم خودت به من بی احترامی کردی من فقط صدام رفت بالا بهت بی احترامی نکردم که اصلا حالیش نمیشه 

خیلی باهاش همه حرف زدن کوتاه نمیاد ..

عجیبه به عقدم خودش اصرار داشت سریع عقد کنیم اصلا آنقدر بهانه اش الکی همه شک کردن و خندشون میگیره 

اول گفت مهریه ببخش توافقی جدابشیم منم گفتم باشه ولی رفتیم‌جلسات مشاوره دادگاه دیدم تازه حرف نامربوط راجبم‌میزنه و بدهکارم شدم گفتم من انصراف میدم و مهریه میخوام و بعد دید من اینکارو کردم اظهار نامه زده من روانی هستم باید برم پیش روانپزشک بعد بیام سر زندگی و حق تحصیل و اشتغال و سفرداخلی و خارجی هم گرفته ..

من والا ده روز بود عقد کرده بودم بحثمون شد به من بی احترامی کرد بعد من صدام رفت بالا رفت قهر کرد این ...

چه روانی ایه !!!!

الان مصرّ به طلاق؟

اصلا زنگی پیامی بزرگتری هیچی؟

چند وقته الان اختلاف دارید؟

چه روانی ایه !!!! الان مصرّ به طلاق؟ اصلا زنگی پیامی بزرگتری هیچی؟ چند وقته الان اختلاف دارید؟

نه فقط یه بار زنگم بعد دعوامون جواب داد که کلی گریه کردم گفتم زندگیمون خراب نکن بیا بهم فرصت بدیم گفت به من تضمین بده گفتم آخه چه تضمینی ولی باشه دفعه بعد چیزی شد اونموقع طلاق که گفت این تضمین نیس  و دیگه تماس های منو جواب نداد و خانوادم گفتن لابد منظورش مهریتو ببخشی 

و بعد من مهریه و از حق حبس استفاده کردم اینم گفت خونه حاضر کردم و وسیله میخرم تا حد توان ولی زنم روانی هست باید بره پیش روانپزشک و بعدم گفت چون از من تمکین نمیکنه همون حق تحصیل و اشتغال و سفر داخلی خارجی گرفت 

.خیلی دلم خونه خیلی 

عجب ادمیه

اخه چرا اینجوری میکنه

ما هم جرو بحث داشتیم به اینجا کشید

به حق امام حسین به حق فاطمه زهرا که مشکلت حل بشه توی همین روزا

ولی سمتش نرو دور برداشته

من الان ۵ ماهه این وضعیتمه

ولش یه مدتی خودش میاد

من الان ۱۸ سالمه پیر شدم توی این ۵ ماه ...

خدارو قسم میدم به امام حسین که به جفتمون نگاه کنه و مشکلمونو حل کنه ...

عجب ادمیه اخه چرا اینجوری میکنه ما هم جرو بحث داشتیم به اینجا کشید به حق امام حسین به حق فاطمه زه ...

ممنونم عزیزم ایشالا مشکلمونو حل بشه 

خیلی منو دعاکن خیلی من خیلی شکستم خیلی