2777
2789
با وکیل مشورت کن گلم. اینجا کسی کمک خاصی نمیتونه بکنه. فقط میدونم وقتی باکره ای مراحل جدایی خیلی راح ...

من از این قانون استفاده کردم 

فقط میخوام‌بدونم کسی مثل من بوده و تونسته مهریه بگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از این قانون استفاده کردم  فقط میخوام‌بدونم کسی مثل من بوده و تونسته مهریه بگیره

سلام گلم

فعلا برادر شوهرم زنگ زده برا گفت گو ...اگ ب توافق نرسیم از بابت مهریه و جدایی حق حبس رو انجام میدم...کمی ترسیدن ازاین بابت.

تو چیکارکردی؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

سلام گلم فعلا برادر شوهرم زنگ زده برا گفت گو ...اگ ب توافق نرسیم از بابت مهریه و جدایی حق حبس رو ان ...

منم حق حبس فرستادم 

همسرم گفته خونه تهیه کردم و اثاث هم تااندازه توان و ضروری میارم 

و گفته همسرم باکره است و طبق دادگاه بگه میدم نصفشو 

و گفته من مشکل روحی روانی دارم بعد از عقد فهمیده و باید برم روانپزشک  

و منو ممنوع الخروج کرده و اجازه تحصیل و اشتغال هم گرفته 

ولی فکرمیکنم متوجه نشده حق حبس بوده 

[QUOTE=245437760]سلام  اره عزیزم[/QUOTE  خدا بگم مادر هایی که همچین پسرهایی رو بزرگ‌کردن و ...

واقعا خدا نگذره خانوادش تازه از مکه اومدن ..توی مهمونی و خوش گذرونی من و خانوادم بخصوص خودم دارم این روزا میسوزم

واقعا خدا نگذره خانوادش تازه از مکه اومدن ..توی مهمونی و خوش گذرونی من و خانوادم بخصوص خودم دارم این ...

واقعان منم همینم خودم با رفتن به مسجد و زیارتگاه مشغول کردم بلکه دلم اروم بگیره . اخه چطور میشه یه زن دلش برای دختر یا هم جنس خودش نسوزه 

واقعان منم همینم خودم با رفتن به مسجد و زیارتگاه مشغول کردم بلکه دلم اروم بگیره . اخه چطور میش ...

عزیزم برای من میری دعاکن بمیرم آنقدر سختی کشیدم که جوانی برای این اتفاق تلخ زندگیم دیگه ندارم