2777
2789
شما چه اقدامی کردی؟؟

من عزیزم . برای وام ازدواجم که مادرش برده و جهازم فعلا اقدام کردم .که پس بگیرم .شنبه هم میرم اداره ثبت اسناد یه برگه برای دادگاه چون اقا چیزی نداشت به اسمش . عزیزم شما که حق حبس زدی . همسرت تماسی چیزی نگرفت بات 

من عزیزم . برای وام ازدواجم که مادرش برده و جهازم فعلا اقدام کردم .که پس بگیرم .شنبه هم میرم اداره ث ...

چرا زنگ زد و گفت مهریه و اینا کارو قفل می‌کنه خودتون بیشتر اذیت میشی من فوقش قسطی میدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا زنگ زد و گفت مهریه و اینا کارو قفل می‌کنه خودتون بیشتر اذیت میشی من فوقش قسطی میدم 

بگو برای من الانشم قفل شده .میخام این قفل شدن توام حس کنی .همین که مجبوری مبلغی پرداخت کنی کافیه .وگرنه طلاق باشه تو شناسنامه یا نباش برای من فرقی نداره. بلاخره مادرت ارزو داره که بچه اتو ببینه من این شانس ازش میگیرم . ن خودم میام سر زندگی نه اجازه ازدواج بهت میدم

[QUOTE=245602972]دقیقااا[/QUOTE من یجا خوندم که خانم شوهرش میخاست طلاقش بده بعد خودش اقدام نمیکرد برای طلاق به خاطر مهریه خانم از طریق پیام واینا از زبونش کشیده و باهمون مدارک داده به دادگاه اونم حکم طلاق دادن بهش

جدی چی 😍 دختر اگر بتونی بزنیش به خاک بقول معروف شیر مادر ونان پدر حلالت👌

عکس از دوسال پیشش که با اکیپ دختر و پسره چون تو قوه قضاییه کار می‌کنه اونجا نشون بدم اخراج میشه کلا و نمیتونه هیچوقت کار دولتی پیدا کنی

عکس از دوسال پیشش که با اکیپ دختر و پسره چون تو قوه قضاییه کار می‌کنه اونجا نشون بدم اخراج میشه کلا ...

ایول دختر . ولی اصلا بهش راجب این موضوع نگو چون قطعا اینقدر مکار هستن که یه فکری بکنن براش این بزار برگه اخریه که رو میکنی اگر دیدی راه راست پیش نگرفت بفرست برای محل کارش

ایول دختر . ولی اصلا بهش راجب این موضوع نگو چون قطعا اینقدر مکار هستن که یه فکری بکنن براش این بزار ...

اره قراره وکیلم با پدرشوهر و همسرم قرار بذاره پدر منم باشه که اگر مهریه میدن و طلاق که هیچ اگر توافق نکردن ما میگیم که باشه به محل کارش میفرستیم

امیدوارم ..من نمی‌خواستم به اینجا کارمون بکشه 🥺

عزیزم . زندگی اینقدر کوتاه هست که بجایی اینکه بفکر این باشیم‌کسی مارو بخوات یا دوست داشته باشه .خودمون بفکر حال خوب خوشمون باشیم .باور کن حتی یه جاهایی خانواده ادم اون درک نمکنند چه برسه به غریبه ها . باورکن چیزای قشنگتری در انتظارت هستند . با ادما برا خودت زندان درست نکن . تو یک درصدم فکر کن اون تورو بخوات .اما ادما نه با پول نه با مال روحشون تسکین میشه . یه احترام و حرمت بین ادماهاست که اونم این حرمت شکونده .اونم تو روزایی که قرار بود قشنگترین روزای زندگیت باشه .پس ادمی که رحمی نداره برای تو . خودت بچسبون به اونی که رحمتش دوتا دنیات میسازه