2777
2789
عنوان

خندم گرفته

138 بازدید | 30 پست

سلام. مادرشوهرم گفت بریم خونشون آخه هر هفته میریم. دوستم زنگ زد بیا امشب بریم بیرون فردا برو خونه مادرشوهر منم کنسل کردم. حالادوستم گفت غذا رو من میارم بقیه ی وسایلا با تو یعنی از زیرانداز گرفته تا قاشق چنگال و هر چیز😄 یعنی اخر شب یه من بار باید دو طبقه ببریم خونه تا جمع و جور کنیم😥. سختمه. بعد میگه من از اول گفتم غذا با من حالا میگه ما نوشابه نخریدیم اگه شما میخوایید بخرید🧐. نمکم من باید ببرم اینا جزعه غذا به حساب نمیاد آیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😐منم از وسیله جمع کردن برای پیکنیک و پارک و مسافرت بدم میاد

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
اگه براتون سخت نیست طرفا رو یکبار مصرف بگیرید اخر شب دیگه نیاز به طرف شستن نیست خودتون راحت ترید

خب ببین الان که بابت نمک پیام دادم که اونو تو باید بیاری گفت من از اولم گفتم که فقط غذا با منه بعد گفت اگه نمیتونی ظرف یکبار مصرف بیارم. خباونم باید بفهمه غذا اونقدر ساخ نیست این وسایلا بردن اوردنش اونم فقط ما خب سخته

اگه براتون سخت نیست طرفا رو یکبار مصرف بگیرید اخر شب دیگه نیاز به طرف شستن نیست خودتون راحت ترید

خب اینکه شد الکی الکی خرج . حالاباید نوشابه بخرم اختمالا خوراکی هم باید بخرم دیگه

خب ببین الان که بابت نمک پیام دادم که اونو تو باید بیاری گفت من از اولم گفتم که فقط غذا با منه بعد گ ...

واقعا تو برا یه نمک پیام دادی؟؟؟ دیگه نمکدون ک سنگینی نداره یکی بر میداشتی.اون چقدر پررو ک گفته من که گفتم غذا با من.

من اگه جای تو بودم همونوقت میگفتم ما نمیایم

واقعا تو برا یه نمک پیام دادی؟؟؟ دیگه نمکدون ک سنگینی نداره یکی بر میداشتی.اون چقدر پررو ک گفته من ک ...

نه اخه یه چیزای دیگه هم گفتم که هی گفت تو بیار . دیگهسر نمک اون حرفو به من زد