2777
2789
عنوان

خندم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 30 پست
واقعا تو برا یه نمک پیام دادی؟؟؟ دیگه نمکدون ک سنگینی نداره یکی بر میداشتی.اون چقدر پررو ک گفته من ک ...

اخه دوستم اینجور ادمی نبود . حالانمیگم غذا چی میاره چون غذا هم چیز گرونی نیست که بگم خرج زیاد دست اون بوده. خبلااقل برای غذا نوشابه هم باید کنارش بزاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا تو برا یه نمک پیام دادی؟؟؟ دیگه نمکدون ک سنگینی نداره یکی بر میداشتی.اون چقدر پررو ک گفته من ک ...

چون خودشون خونشون همیشه نوشابه و دوغ براهه چی شد یهو میگه ما نوشابه نگرفتیم اگه شما میخوایید بیارید. یعنیما ببریم خودشون نمیخوان بخورن

خب ببین الان که بابت نمک پیام دادم که اونو تو باید بیاری گفت من از اولم گفتم که فقط غذا با منه بعد گ ...

😂😂

پس بهش بگید لطفا ظرف یه بار مصرف بیار،فقط ممکنه بعدش روابط به هم بخوره

😂😂😂😂😂

نخند دلم خونه. الانشوهرم بیاد با این حجم از وسایل روبرو بشه بعد بره پارک با اون غذا مواجه بشه میسوزه. سرکوفت نزنه خوبه. نگه خب غذا رو هم خودمون میبردیم راحت

😂😂 پس بهش بگید لطفا ظرف یه بار مصرف بیار،فقط ممکنه بعدش روابط به هم بخوره

چون این مدلی ازش توقع نداشتم فعلا هنگم. خدایی برای این زیاد پارک نمیرم که بار زیاد داره اخر شب ادم خسته تازه باید بیاییم جاساز کنیم وسایلو بسوریم

باید میگفتی تو ک زحمت کشیدی وسایلم بیار ایشالله دفعه بعد جبران کنیم و 

اره خیلی هم زبون دارم. توویسشو گوش بدی میگی این چقدر طلبکاره . بهخدا اصزرار زیاد کرد. دیگهتجربه سد دفعه ی بعد چیزیرو به خاطرش کنسل نکنم