2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال در مورد پوشک

640 بازدید | 100 پست
سلام من از تولد دخترم تا الان که حدود یک سالش هست همیشه از پوشک پریما استفاده کردم ولی روی پاش جا میندازه امروز دیدم پاش قرمز شده میخواستم بدونم تمام پوشکا این طورین؟ پوشکی هست که اصلا جا نندازه و کیفیت و لطافت پریما را داشته باشه؟
روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لبخند جان جا نیندازه؟
روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.
من از تولد تا 1سالگیه پسرم جان ب ب استفاده میکردم ولی جدیدا چینیش اومده و کیفیت قبلو نداره ولی الان پریما استفاده میکنم عاااالیه.یعنی واسش کوچیکه یه حساسیت میده؟
بغل پاهاشون هر پوشکی استفاده کنی جا میندازه اما زیاد نیست که اذیت شن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

دریا واقعا وقتی باز میکنی هیچ رد و اثری روی پای کوچولوت نیست؟
نه کوچیک نیست من سایز۴ استفاده میکنم
اره مامان نقلی خیلی سفیده
چرا هست اما محسوس نیست یه رد خیلی کم رنگ البته گاهی اوقات اینطوریه منم رو این قضیه حساس شدم اما دیدم گاهی که جا میندازه قرمز نمیشه تن صورتی داره

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...