2777
2789
عنوان

چشمام داره کور میشه

1515 بازدید | 27 پست

مگس پران چشم دارم (قوز قرنیه هم دارم) دیگه دارم دیووونهههه میشم از دستشون اینقد زیاد شدن که دیگه نمیدونم چیکار کنم چشمامم هر روز داره تار تر میشه دیگه صورت مادرمو هم نمیبینم... من به خدا خیلی اعتقاد دارم چندین ساله این مشکلو دارم همشم میگم توکل به خدا، خدا هست من نباید غصه بخورم خودش درستش میکنه ولی زندگیم هر روز داره بدتر میشه چشمام دیگه داره کور کور میشه... من تو یه منطقه خیلی محروم تو جنوب زندگی میکنم یه پدر مادر پیر دارم هیچ وسیله نقله ای نداریم باهاش برم دکتر یه دو بار بزور رفتم شهر و رفتم دکتر که اونم چیز زیادی بلد نبود فقط میتونست نمره چشمو بگه در همین حد تا استانمون خیلی راهه... مامان بابام زیاد نمیدونن که بیماریم چقد جدیه و راستی راستی دارم کور میشم فقط خودم میدونم هر چی سعی میکنم بهشون بگم که من چشمام خیلی داره تار میشه و دارم کور میشم نمیتونم اصلا نمیتونم دست خودمم نیست اگه به بابام بگم شاید یه طوری منو ببره دکتر ولی نمیتونم امروز دیگه میخواستم بهشون بگم و همچی رو تموم کنم ولی یادم اومد امروز تولدمه خوب نیست ناراحتشون کنم الان بغض داره گلومو پاره میکنه.... خدا منو رها کرده تا کور بشم.... چیکار کنم چیکار کنم خدایا😭 دعا کنید خدا یه شهامتی بهم بده همچی رو بهشون بگم، بگم که دارم کور میشم بگم که دیگه من شمارو نمیبینم، 

یعنی میشه یه روزی چشمام خوب بشه از بچگی تار میدیدم الان دیگه کلا هیچ جا رو نمیبینم فقط یه ذره نزدیک رو میبینم

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم     ان شاءالله خدا شفات میده به خودش توکل کن

چقد توکل کنم تو بد وضعیتی گیر کردم دوس دارم بخوابم دیگه هیچ وقت بیدار نشم😭من فقط خدا رو دارم ولی خدا هم منو فراموش کرده

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

عقل نداری تو؟ مگس پران بخاطر مشکل شبکیه  چشمه  هر چه سریع تر با دوستی فامیلی تاکسی تلفنی هر جوری شده برو متخصص شبکیه تا کور نشدی  خدا بهت عقل داده ازش استفاده کنی منم همینجور بودم شبکیه ام رو عمل کردم الانم بهترم   مشکلات شبکیه  فوق جدی و اورژانسیه  بهش نرسب کوری  رو شاخشه   تو کور بشی کی به پدر مادرت  رسیدگی میکنه  سریع برو متخصص شبکیه دختر جان

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

عزیزم این مشکل جدی بگیر به پدرمادرت بگو تا هنوز دیر نشده یه کاری بکنن

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
شاید شماره چشمات بالاست چشم شوخی نیست.برو دکتر تا کور نشدی

میدونم چشم خیلی حساسه دوس دارم برم دکتر ولی چجوری خدا هم هیچ راهی جلو پام نمیزاره کاش یه طوری بشه بتونم برم دکتر😭

میدونم چشم خیلی حساسه دوس دارم برم دکتر ولی چجوری خدا هم هیچ راهی جلو پام نمیزاره کاش یه طوری بشه بت ...

مگه کجایی  یه تاکسی بگیر برو  تو روستاتون یه ماشین نیست یعنی؟ 

میدونم چشم خیلی حساسه دوس دارم برم دکتر ولی چجوری خدا هم هیچ راهی جلو پام نمیزاره کاش یه طوری بشه بت ...

دیوونه ای?

مگه میخوای بری خارج کشور که انقدر سختش میکنی

یا میخوای با الاغ و قاطر بری انقدر سختش میکنی

واقعا علاوه بر چشم.پزشک یه دکتر مغز و اعصابم برو

عقل نداری تو؟ مگس پران بخاطر مشکل شبکیه  چشمه  هر چه سریع تر با دوستی فامیلی تاکسی تلفنی ه ...

هم مگس پران دارم هم قوز قرنیه اونم خیلی شدید😭نه تاکسی هست نه ماشینی چیزی دعا کن خدا یه راه بزاره جلو پام تا کور نشدم😭من آخه چ گناهی کردم خدا داره اینکارو باهام میکنه😭ای خدا اگه هستی جوابمو بده یه ماشینی چیزی جور کن حداقل برم دکتر

هم مگس پران دارم هم قوز قرنیه اونم خیلی شدید😭نه تاکسی هست نه ماشینی چیزی دعا کن خدا یه راه بزاره جل ...

چجور ممکنه یه ماشین نباشه  مگه کجایین؟ 

مگه کجایی  یه تاکسی بگیر برو  تو روستاتون یه ماشین نیست یعنی؟

ما تو یه روستای خیلی محروم زندگی میکنیم که نه ماشینی هست نه چیزی اگه بخواییم بریم شهر باید بریم ساعت ها لب جاده روستا وایسیم تا شاید ماشینی رد بشه یا نه 

کاش بتونم بهشون بگم 😭