مگس پران چشم دارم (قوز قرنیه هم دارم) دیگه دارم دیووونهههه میشم از دستشون اینقد زیاد شدن که دیگه نمیدونم چیکار کنم چشمامم هر روز داره تار تر میشه دیگه صورت مادرمو هم نمیبینم... من به خدا خیلی اعتقاد دارم چندین ساله این مشکلو دارم همشم میگم توکل به خدا، خدا هست من نباید غصه بخورم خودش درستش میکنه ولی زندگیم هر روز داره بدتر میشه چشمام دیگه داره کور کور میشه... من تو یه منطقه خیلی محروم تو جنوب زندگی میکنم یه پدر مادر پیر دارم هیچ وسیله نقله ای نداریم باهاش برم دکتر یه دو بار بزور رفتم شهر و رفتم دکتر که اونم چیز زیادی بلد نبود فقط میتونست نمره چشمو بگه در همین حد تا استانمون خیلی راهه... مامان بابام زیاد نمیدونن که بیماریم چقد جدیه و راستی راستی دارم کور میشم فقط خودم میدونم هر چی سعی میکنم بهشون بگم که من چشمام خیلی داره تار میشه و دارم کور میشم نمیتونم اصلا نمیتونم دست خودمم نیست اگه به بابام بگم شاید یه طوری منو ببره دکتر ولی نمیتونم امروز دیگه میخواستم بهشون بگم و همچی رو تموم کنم ولی یادم اومد امروز تولدمه خوب نیست ناراحتشون کنم الان بغض داره گلومو پاره میکنه.... خدا منو رها کرده تا کور بشم.... چیکار کنم چیکار کنم خدایا😭 دعا کنید خدا یه شهامتی بهم بده همچی رو بهشون بگم، بگم که دارم کور میشم بگم که دیگه من شمارو نمیبینم،
یعنی میشه یه روزی چشمام خوب بشه از بچگی تار میدیدم الان دیگه کلا هیچ جا رو نمیبینم فقط یه ذره نزدیک رو میبینم