بچه ها کسی هست بی تی اس رو بشناسه خیلیارو دیدم طرفدارشونن مثلا بچه های فامیلمون خیلی درگیرشون میشن هی راجبشون حرف میزنن بنظرتون خیلی طرفدار بودن بهشون اسیب میزنه؟😬
ARMY♡BTS. کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
میگن که خواننده های کره این دیگه بعضی از طرفدارا شورشو در میارن😐
کسی ک میدونه قراره شورشو در بیاره نباید بره سمت کیپاپ
ARMY♡BTS. کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
من نوجوون بودم طرفدار 2afmبودم با گریه از مامانم میخواستم بریم کنسترش😂😂😐 درصورتی که نمیدونستم اصلا کارش زیرزمینیه خلاصه که علاقه اگه بیش از حد باشه اره بده ولی درکل بی تی اس بدآموزی نداره
کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...