2777
2789
عنوان

بی تی اس؟

350 بازدید | 28 پست

بچه ها کسی هست بی تی اس رو بشناسه خیلیارو دیدم طرفدارشونن مثلا بچه های فامیلمون خیلی درگیرشون میشن هی راجبشون حرف میزنن بنظرتون خیلی طرفدار بودن بهشون اسیب میزنه؟😬

فهمیدم ما تو شلوغی همیشه تنها تریم🖤؛

بی تی اس بزرگترین فندوم دنیا رو داره

ARMY♡BTS.             کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عموم ده سالشه پدر منو در اورده 

کاش درموردش اینقد حرف نزنن با بقیه 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
میگن که خواننده های کره این دیگه بعضی از طرفدارا شورشو در میارن😐

کسی ک میدونه قراره شورشو در بیاره نباید بره سمت کیپاپ

ARMY♡BTS.             کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...

خواهرزاده ام عاشقشونه😅😅😅 منم به نظرش احترام میذارم

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
بی تی اس بزرگترین فندوم دنیا رو داره

مایکل جکسون تو گور لرزید با این حرف/:

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

من نوجوون بودم طرفدار 2afmبودم با گریه از مامانم میخواستم بریم کنسترش😂😂😐 درصورتی که نمیدونستم اصلا کارش زیرزمینیه خلاصه که علاقه اگه بیش از حد باشه اره بده ولی درکل بی تی اس بدآموزی نداره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

طرفدارش دوستش دارن و نباید دیگران رو وادار به دوست داشتنشون بکنن

کسایی هم که طرفدارش نیستن نباید به طرفدارش یا آرمی ها توهین کنن

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
 مایکل جکسون تو گور لرزید با این حرف/:

مایکل جکسون مرده:/