2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 23 پست
اشکال نداره 🌹🌹 پس ی مانتو مناسب زیر چادر میخوای درسته؟ 

بله

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باشه عزیزم ، برات مدل مانتو میزارم . مانتو  جلو باز میپوشی؟؟

فرقی نمیکنه همجوار میپوشم

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

اگر نظر منو رو میخوای دومی رو بدوز خیلی قشنگه .  روشم شال بنداز ... فقط زیرش ساپورت نپوش شلوار مشکی بپوش یکم لبه پایینش گشاد باشه و کفش پاشنه بلند عالیییییی میشی بخدا .. چادرتم دیگه دربیار تو مجلس وقتی مرد ها نبودن

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
اگر نظر منو رو میخوای دومی رو بدوز خیلی قشنگه .  روشم شال بنداز ... فقط زیرش ساپورت نپوش شلوار ...

ممنون عزیزم خیلی قشنگ شب میرم بیرون ببینم پیدا میکنم این مدلی 

مرسی که مهربونی😘😘😘

ممنون عزیزم خیلی قشنگ شب میرم بیرون ببینم پیدا میکنم این مدلی  مرسی که مهربونی😘😘😘

انشالله بهترینش میخری❤❤ خدا ب تن خودتو همسرت سلامتی بده . بخدا همه چیز پول نیست . الهی دلتون خوش باشه دلخوشی مهم ترینشه 💚💚💚

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما