2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 23 پست
اشکال نداره 🌹🌹 پس ی مانتو مناسب زیر چادر میخوای درسته؟ 

بله

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه عزیزم ، برات مدل مانتو میزارم . مانتو  جلو باز میپوشی؟؟

فرقی نمیکنه همجوار میپوشم

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

اگر نظر منو رو میخوای دومی رو بدوز خیلی قشنگه .  روشم شال بنداز ... فقط زیرش ساپورت نپوش شلوار مشکی بپوش یکم لبه پایینش گشاد باشه و کفش پاشنه بلند عالیییییی میشی بخدا .. چادرتم دیگه دربیار تو مجلس وقتی مرد ها نبودن

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
اگر نظر منو رو میخوای دومی رو بدوز خیلی قشنگه .  روشم شال بنداز ... فقط زیرش ساپورت نپوش شلوار ...

ممنون عزیزم خیلی قشنگ شب میرم بیرون ببینم پیدا میکنم این مدلی 

مرسی که مهربونی😘😘😘

ممنون عزیزم خیلی قشنگ شب میرم بیرون ببینم پیدا میکنم این مدلی  مرسی که مهربونی😘😘😘

انشالله بهترینش میخری❤❤ خدا ب تن خودتو همسرت سلامتی بده . بخدا همه چیز پول نیست . الهی دلتون خوش باشه دلخوشی مهم ترینشه 💚💚💚

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما