2777
2789
عنوان

الماننن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 48 پست
چنانچه دوره آوسبیلدونگ، قراردادی با حقوق باشد، نیازی به ارائه تمکن مالی ندارید و در غیر این صورت بای ...

انشالله 🙏

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله 🙏

البته لینم بگم خیلیا حتی میگن اگ ختی اوسبیلدبنگ حقوقم بده و تمکن مالی نخاد بهتره پنجاه میل با خودت ببری یا ۸۵۰ یورو ک البته هزیته ای نیست من تا هفتا تومن هم میتونم بدم 

البته لینم بگم خیلیا حتی میگن اگ ختی اوسبیلدبنگ حقوقم بده و تمکن مالی نخاد بهتره پنجاه میل با خودت ب ...

چی بگم. تلاشت رو بکن. ببین اصلا کارفرمایی گیرت میاد یا نه. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
چی بگم. تلاشت رو بکن. ببین اصلا کارفرمایی گیرت میاد یا نه. 

الان رفتم سایت دیدم ذارع پرستاری هم هست زیاد منم دیپلم تجربی ذارم اخر هرماه هزار و خورده ای حفوق کاراموزیمه مه 850 تا میره برا تمکن مالی 

الان رفتم سایت دیدم ذارع پرستاری هم هست زیاد منم دیپلم تجربی ذارم اخر هرماه هزار و خورده ای حفوق کار ...

عالیه. مبارک باشه 

گلم خابگاهم میدن؟ تمکن مالی ک نمیخاد؟

بستگی به رشته داره بعضی از کارفرماها میدن در هر حال اوسبیلدونگ حقوق داره ندن هم خودت یه یوییت اجاره میکنی با حقوقت.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من فقط دنبال کارفرماییم ک جای خالی داسته باشه و فقط میخام برم  واقعا زشتش مهم نیست

پروتز دندان رو انتخاب کن

کار زیاد داره

جمعیت المان هم پیر زیاد داره و نیازمند دندون دستی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خیالم بابت تمکن مالی راحت باشه؟؟؟ ک نمیخواد؟

اونو از وکیل بپرس برای خروج از ایران میخواد یا نه

با خود آلمان رسیده باشی نمیخواد چون همون فیش حقوقی اوسبیلدونگ کافیه برای تمدید ویزا