2777
2789
عنوان

الماننن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه که باید وکیل بگیری چون درصد اینکه بتونی پذیرش بگیری بدون کسی که کاربلد باشه خیلی کمه علاوه بر اون قوانین هر ایالت فرق میکنه که باید تسلط داشته باشی  دوما بهت میگن تمکن مالی میخوای یا نه به این سایت ها نباید اکتفا کنی سفارت هر روز یک قانون جدید میده 

اول از همه که باید وکیل بگیری چون درصد اینکه بتونی پذیرش بگیری بدون کسی که کاربلد باشه خیلی کمه علاو ...

از همون اول ک بود قانونش این ک تمکن مالیو باید با حقوق پرداخت کنی دختر خالم وکیل گرفت وکیلشم فقططط پول مفت گرفت کاربم نکرد اصلا اقلمت تخصیلی و کاراموزی نیلزی ب وکیل ندارع سرمایه گذاری نیلز داره

خودت عکسی که فرستادیو خوندی؟ خودش داره میگه نیاز به تمکن مالی داری حالا یا خودت پول میبری یا یه ن ...

بعله خووووندمممم منظورمممم همین بود وقتی با حقوقت میدی دیه اینجا اثبات نامه ندارههع

بعله خووووندمممم منظورمممم همین بود وقتی با حقوقت میدی دیه اینجا اثبات نامه ندارههع

داره

شما باید اثبات کنی که اونجا نون خوردن داری (به زبان ساده)

باید اون رشته ای که میری حقوق کارآموزی ۹۰۰ در ماه داشته باشه که خیلی کمه تعدادشون

داره شما باید اثبات کنی که اونجا نون خوردن داری (به زبان ساده) باید اون رشته ای که میری حقوق کارآم ...

عزیزم اطلاع نداری نکو پایه حقوق اونجا ۸۰۰ تاس کمترینش 

درضمن وقتی ک کارفرما تاییدیه با مبلغ حقوقو میده وقتی بردی سفارت تایدیه اثبات بانکی دیگ نمبخاد

شما میدونین ک واقعا تکمن مالی میخاد یا ن؟؟

راستش من در مورد ویزا با اوسبیلدونگ تجربه ای ندارم، میدونم ویزای دانشجویی تمکن مالی میخواد، ولی اگه اینجور که شما میگید که دنبال کارفرما هستید پس بعنی اونجا حقوق دارید، قاعدتا نباید تمکن مالی نشون بدید، ولی به مظر من بهترین منبع خود سفارته، اگه بتونید زنگ بزنید و بپرسید خیلی خوبه، کار دیگه ای که من به شما پیشنهاد میکنم اینه که وقتی کارفرما رو پیدا کردید، به اداره مهاجرت اون شهر ایمیل بزنید و بپرسید، چون مدترک شما از سفارت میره اده ه مهاجرت اون شهر و بررسی میشه

چه پررو عم هست 

هی اطلاع نداری اطلاع نداری 

خب تو ک اطلاع داری بزار برو دیگه تاپیک زدنت چیه 

تمکن مالی نمیخاست ک مملکت خالی میشد 

انگار کشکه .. ویزارو گذاشتن کنار برات .. بدو برو 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
چه پررو عم هست  هی اطلاع نداری اطلاع نداری  خب تو ک اطلاع داری بزار برو دیگه تاپیک زدنت ...

حجالت نمیکیشی تووووهینذمیکنی؟؟؟ 

من نگفتم نمیخادددددد گفتم بایددد با حقوق کاراموزی بدی مدرکم برات اوردممم بی تربیتتتتت  مثل تحصیلی نیست ک ۳۰۰ میل بریزی حسابت بعذ تقدیم سفارت کنی خاااانووووم 

خاعشا وقتی خبر ندارین از چیزی حرف نزنین این اقامت کاراموزیه و نیاز ب تمکن مالی نداره 

ببین حتی آب خوردن هم تمکن مالی لازم داره. شک نکن. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
ببین حتی آب خوردن هم تمکن مالی لازم داره. شک نکن. 

چنانچه دوره آوسبیلدونگ، قراردادی با حقوق باشد، نیازی به ارائه تمکن مالی ندارید و در غیر این صورت باید ماهیانه 750 یورو تمکن مالی ارائه دهی

چه پررو عم هست  هی اطلاع نداری اطلاع نداری  خب تو ک اطلاع داری بزار برو دیگه تاپیک زدنت ...

چنانچه دوره آوسبیلدونگ، قراردادی با حقوق باشد، نیازی به ارائه تمکن مالی ندارید و در غیر این صورت باید ماهیانه 750 یورو تمکن مالی ارائه دهی