بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول از همه که باید وکیل بگیری چون درصد اینکه بتونی پذیرش بگیری بدون کسی که کاربلد باشه خیلی کمه علاوه بر اون قوانین هر ایالت فرق میکنه که باید تسلط داشته باشی دوما بهت میگن تمکن مالی میخوای یا نه به این سایت ها نباید اکتفا کنی سفارت هر روز یک قانون جدید میده
اول از همه که باید وکیل بگیری چون درصد اینکه بتونی پذیرش بگیری بدون کسی که کاربلد باشه خیلی کمه علاو ...
از همون اول ک بود قانونش این ک تمکن مالیو باید با حقوق پرداخت کنی دختر خالم وکیل گرفت وکیلشم فقططط پول مفت گرفت کاربم نکرد اصلا اقلمت تخصیلی و کاراموزی نیلزی ب وکیل ندارع سرمایه گذاری نیلز داره
راستش من در مورد ویزا با اوسبیلدونگ تجربه ای ندارم، میدونم ویزای دانشجویی تمکن مالی میخواد، ولی اگه اینجور که شما میگید که دنبال کارفرما هستید پس بعنی اونجا حقوق دارید، قاعدتا نباید تمکن مالی نشون بدید، ولی به مظر من بهترین منبع خود سفارته، اگه بتونید زنگ بزنید و بپرسید خیلی خوبه، کار دیگه ای که من به شما پیشنهاد میکنم اینه که وقتی کارفرما رو پیدا کردید، به اداره مهاجرت اون شهر ایمیل بزنید و بپرسید، چون مدترک شما از سفارت میره اده ه مهاجرت اون شهر و بررسی میشه