2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز همه موافقت میکنن که برن. و فردا بخاطر ویزا نگرفتن و پول نداشتن منصرف میشن 

برنامه تحصیلی کاری سرمایه گذاری ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
از چه طريقي ميخواين برين؟ من خودم چند ساله تو مسبر مهاجرتم اطلاعات دارم بپرس

ممنون عزیزدلم ❤️نمیدونم چه راهیی..... مثلا ما حدود 800 پول داشته باشیم بخایم بریم اونجا.... شرایط چجوریه؟ میشه رفت؟ که از صفر شروع کرد؟ 

من از يك دانشگاه تو كانادا پذيرش گرفته بودم اما به خاطر جنگ اوكراين ريجكت شدم الان ميخوام برم سمت ان ...

پس معلومه درسخونی باریکلا

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
هر روز همه موافقت میکنن که برن. و فردا بخاطر ویزا نگرفتن و پول نداشتن منصرف میشن  برنامه تحصیل ...

دقيقا همينه من همه شرايط رو دارم مدرك دارم زبان بلدم پولش رو داشتم از يه دانشگاه هم پذيرش گرفتم از كانادا يكبار به خاطر افغانها و طالبان و يكبار له خاطر جنگ اوكراين همه رو ريجكت كردن تازه يكسال و نيم هم جوابمون رو نميدادن

دقيقا همينه من همه شرايط رو دارم مدرك دارم زبان بلدم پولش رو داشتم از يه دانشگاه هم پذيرش گرفتم از ك ...

ببین شما چون برنامه داری حتما به هدفت میرسی. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

[QUOTE=243796583]ممنون عزیزدلم ❤️نمیدونم چه راهیی..... مثلا ما حدود 800 پول داشته باشیم بخایم بریم اونجا.... شرایط چج ...[/QUOTE]

با هشتصد تومن انگليس نميتونين برين

انگليس سرمايه گذاري نداره يه روش استارت اپ داره اونم من نديدم كسي بتونه بگيره حداقل هم يك ميليارد تا يك و دويست پول ميخواد و يه طرح يونيك و كلي مدارك ديگه