2777
2789
عنوان

زندگی در انگلیس 😶🏃‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13857 بازدید | 55 پست
باید با چندتا  دفتر مهاجرتی مشورت کنی و در نهایت با توجه به شرایطت انتخاب کنی  اونا اطلاعا ...

ممنون عزیزم میپرسم..... فقط یه سوال دارم با سرمایه کم میشه رفت؟؟ اونجا خونه میدن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید با چندتا  دفتر مهاجرتی مشورت کنی و در نهایت با توجه به شرایطت انتخاب کنی  اونا اطلاعا ...

ار دفاتر مهاجرتي كلاهبردارتر و بي سوادتر وجود نداره اونا فقط بدبختش ميكنند من نصف دفاتر مهاجرتي تهران رو ميشناسم

[QUOTE= 243796583 ]ممنون عزیزدلم ❤️نمیدونم چه راهیی..... مثلا ما حدود 800 پول داشته باشیم بخایم بریم ...

جدی ممنون که گفتی اینجا زمین داریم که فروش نمیره میخایم همه چیزمون و بفروشیم و بریم.... ولی نمیدونم اونجا شرایط چجوریه 

جدی ممنون که گفتی اینجا زمین داریم که فروش نمیره میخایم همه چیزمون و بفروشیم و بریم.... ولی نمیدونم ...

شرايط اونجا عاليه اما شما اول بايد بتونيد برين و با اين اطلاعاتتون مطمينم طعمه خوبي براي دفاتر مهاجرتي هستين 

من حداقل هفت ساله تمام اين دفاتر رو دارم ميرم ميدونم چي بهتون ميگن

شرايط اونجا عاليه اما شما اول بايد بتونيد برين و با اين اطلاعاتتون مطمينم طعمه خوبي براي دفاتر مهاجر ...

میگم اینجا با هزینه کم میبرن فک کنم از راه قاچاق هست و من میترسم 😶😬ولی هر کی رفته راضی بوده نمیدونم چجوریه 

میگم اینجا با هزینه کم میبرن فک کنم از راه قاچاق هست و من میترسم 😶😬ولی هر کی رفته راضی بوده نمیدون ...

بله هر كي رسيده راضيه اما ميدونيد كه مسير قاچاق الان به خاطر قانون جديد انگليس كه رواندا هست خطرناك شده 

البته شما خانواده هستين اين قانون براي مجردهاست نه خانواده

قاچاق خطرناكه من روش امنتر سراغ دارم اگر ميخواي پناهندگي بري