2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه تپل دارید بیاین لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 61 پست

ماشالله همه روشنفکر شدن تو این تاپیک و از بچه چاق بد میگن.دوستان منظور استارتر بچه چاق و غیرعادی نیس.منظورش بچه با وزن و قد خوب و سالم و سرحاله

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گیک آپ رو من در موردش تحقیق کردم برای کلیه ضرر داره شما با تجویز دکتر دادین؟چون منم میخواستم ...

قرار نیست خیلی زیاد بدم،ولی خب خودم تصمیم گرفتم بگیرم براش 

همین که یکم جون بگیره قطع میکنم و یه ماه فاصله میندازم 

بعدم باید آب زیاد بخورن که پسر من همینجوری شم آب زیاد میخوره 

ولی سانستول هم خیلی خوبه و یه دوره که دادم بهش یکم نتیجه داد 

من ابجی کوچولوم سه ماه دیگه شش سالش رو تموم میکنه هنوز یازده کیلوعه.اصلا هم ب دکتر اینا نبردیم استخو ...

وای عزیزم این وزن واقعا به دکتر نیاز داره حدودا ۱۰ کیلو کمبود وزن داره خواهرتون

نه چاقی مفرط خوبه نه لاغری مفرط

چربی اضافا قطعا خوب نیست ولی کمبود وزن هم مشکلات خودشو داره

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
یغنی واقعا برات مهم نیست ا صافه وزن پیدا کنه و نگران چاقی باشی؟ بچه دوستم قدش فرقی نکرد اصلا فقط تپ ...

چرا صدرصد سلامتیش مهمتره ولی حداقل بدونم چی جواب میده بعد جتما با پزشک مشورت میکنم فقط میشه شما بپرسید ازش؟

پسر من ۴ سالشه نمیشه شیرخشک بدم

این شیر خشک بالای دوسال الی ۱۰ ساله.شیرخشک نوزادی نیس.بجای پاستوریزه میخوره. چون غنی شده هست کمبودای بدنشو جبران میکنه طعمش وانیله البته الان کمترش کردم میخواستم شیرمحلی بدم که بخاطر شرایط بیماریا و ویروسا ترجیح میدم فعلا ندم.احساس میکنم پسرم کمبود ویتامین دی داشت با خوردن این شیر هم قد کشید هم اشتهاش بهترشد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من ابجی کوچولوم سه ماه دیگه شش سالش رو تموم میکنه هنوز یازده کیلوعه.اصلا هم ب دکتر اینا نبردیم استخو ...

۱۱کیلو ؟؟😐 

مطمئنم که اشتباه می‌کنی 

پسر من ۶سالشه ۱۷کیلو هرکس منو میبینه دعوام می‌کنه که بهش برس! 

اگه واقعا اینطور باشه حتما یه فکری بکنین بشدت بشدت کمه وزنش!!

ماشالله همه روشنفکر شدن تو این تاپیک و از بچه چاق بد میگن.دوستان منظور استارتر بچه چاق و غیرعادی نیس ...

دقیقااا

همونقدر که چاقی بده کمبود وزن هم بده 

ماشالله همه روشنفکر شدن تو این تاپیک و از بچه چاق بد میگن.دوستان منظور استارتر بچه چاق و غیرعادی نیس ...

مساله اینه که بچه لاغر مشکلی نداره که آدم اینقدر حرص بخوره

من هر دوتا بچه هام همیشه لاغر بودن

قرار نیست خیلی زیاد بدم،ولی خب خودم تصمیم گرفتم بگیرم براش  همین که یکم جون بگیره قطع میکنم و ...

انشاله که بهترین نتیجه رو بگیرید