2777
2789

ارثیه.سیب زمینی زیاد بخوره 

گوشت و گردو زیاد بخوره 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من دنیای عالمو میخوره از پشت بند بند ستون فقراتش رو میشه شمرد 

هرررررر کاری بگی کردم نشده ک نشده 

بردم چکاب کامل هیچیش نیست 

سوخت و ساز بدنشون بالاست

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

قد که ارثی هست 

ممکنه دوره رشد فرق داره ولی ممکنه بعدش قد بلند بشه حتی

)اطرافم زباد دیدم)

وزن ام دوست من پارسال این موقع داشت غصه لاغری بچه اش رو میخورد خیلی خیلی لاغر بود

نمیدونم چه مولتی ویتامین بهش داد که الان نگران ا صافه وزنش هست!

۶سالشه البته

منم همیشه بچه هام لاغر بودن حرص هم نخوردم 

پسرمن لاغر مردنی بود خیلی. شیر خشک آپتاکید دادم از ۲۰ ماهگی. الانم میخوره. سیب زمینی و کباب تابه ای با کته هم زیاد میخوره الان یکم اضافه وزن داره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من دوروزه شروع کردم سانستول و گین آپ کودکان میدم به پسرم  پسر من ۶سالشع ۱۷ کیلو  فعلا تا ...

عزیزم گیک آپ رو من در موردش تحقیق کردم برای کلیه ضرر داره

شما با تجویز دکتر دادین؟چون منم میخواستم واسه پسرم که ۷ سالشه بگیرم پشیمون شدم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

من ابجی کوچولوم سه ماه دیگه شش سالش رو تموم میکنه هنوز یازده کیلوعه.اصلا هم ب دکتر اینا نبردیم استخوناش سالم باشه چربی اضافه ب چ دردی میخوره مانع فعالیت روزانه میشع...البتع ماشالله خیلی شروشیطونه ی جا بند نمیشع وزن کمش بخاطر اونه