بدم مياد برده این آبجیش نمیگه ما زنده ایم مرده ایم اونوقت .خودش زنگ زده بیا بچه رو بگیر من بيرون کار دارم.من بچه کوچیک دارم در کنارش گفتم ب همسرم دخترم رو بگیر امروز. مخالفت هم کردم فایده نداشت .
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چون امروز واکسن زدم دو قولو هام. گفتم میگیرمش خودم بزارش خونه گفت ن چ مشکلی با خواهرم داری
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...
کلا اقایون نمبتونن بفهمن که خانوادشون اونقدرم خوب نیستن که اینا فکر میکنن شوهرمنم بچه پی پی میکنه می ...
فکر کردم مال من از این کارا میکنه بچه رو بغل خواهرش میخوابونه
این چه حرفیه الان زن داداش من میدونه ما بچه هاشو بیشتر از خودش مراقبشونیم همه خانواده ها که مثل هم ...
من نه مادر دارم نه زنداداش عزیزم ولی واقعا اکثر اقایون قبول نمیکنن که خانوادشون اونقدری تمایل به نگهداری نداره که اینا فکر میکنن،حالا اینکه شما خیلی خانواده شوهر خوبی هستید که از مادر، مادر ترید برا برادرزادتون قابل تعمیم به همه نیس
ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اخ گل گفتی اگه دو هزااارتا مدرکم بیاری که به این دلایل اونا ماهارو دوست ندارن بازم فایده ای نداره
اره بابا شوهر من امروز صبح بهم میگه روزی پدر مادر من نباشن تو از عذاب وجدان میمیری انقدراذیتشون کردی درحالی که خداشاهده من یکبار فقط یک بار جوابشونو ندادم
ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز