2777
2789

چند وقته یه زنه پیله کرده به بابام ما تازه فهمیدیم مامان بابام حالا فهمیدم زنه از اون خراباس که نگو،حس میکردم بابام داره گول میخوره کم کم دستشو رو کردم تا پیش نره ،مامان بابام ادمای خوب و ابرومندی ان ولی امان از این ادمای فاسد دیدم امشب ویس داده از یه خط دیگه به بابام که سلام خوبین چرا هرچی میفرستم تیک نمیخوره جوابمو نمیدید فهمیدم بابام اصلا پیاماشو باز نمیکنه چیکار کنم دلم اشوبه به مامانم نگفتم ناراحت نشه ولی از اینکه یبار بهش زنگ زدم بدوبیراه گفتگ و هشدار دادم و دوباره داره به بابام که جوابشو نمیده پیام میده عصبی ام.به داداشم گفتم یکیه مزاحم میشه اون پیداش کرده میدونه کیه کجاست از ایناست که اه نداره با ناله سودا کنه یه پسر بزرگم داره با چند نفر دیگم میپره بی شرف.بنظرتون چیکار کنم مامانم غصه نخوره و بابام بی گناه مجازات نشه؟فقط دلم میخواد بمیرن اینجور ادمای کثیف و بی خانواده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از گوشی بابات بلاک کن 

یا بگو پدرت مدتی خط تلفنش رو با شما عوض کنه اگر میشه 

یا چند باری تو خونه شما جواب بدید که کسی جرات نکنه زنگ بزنه بدونه گوشی دست خانواده هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اینم بگم بابام مثل قبل شاداب نیست همش بی حوصلس و با ما هم سرده حتی قبلا همش قربون صدقه ی من میرفت الان بینمون فاصله افتاده البته منم دور شدم چون حسم بده.ولی میدونم بابام ادم محترمیه و شاید فقط جوابشو میداده و الان اون دنبال بابامه

ی پیام تپل ابدار از طرف بابات بده و تهدید ب شکایت و بلاکش کن زنیکه ی خراب اشغالو

خب ابنجوری بابام میفهمه من گوشیشو برمیداشتم 

بعد اصلا من داداشم بهش کلب هشدار داده ولی تعجب کردم که نترسیده

بابات اگه سفت باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه🚶‍♀️

خب منم از همبن میترسم که نکنه یه جا وا بده .این ادمای خراب کارشونو خوب بلدن مردای قدبمی هم سادن مثل پسرای حالا نیستن ادم شناس باشن

خب ابنجوری بابام میفهمه من گوشیشو برمیداشتم  بعد اصلا من داداشم بهش کلب هشدار داده ولی تعجب کر ...

ب مادرت حتما بگو وگرن بیخ پیدا میکنه و خدای نکرده کار ب جای باریک و طلاق میکشه نترس مادرت اگر منطق داشته باشه ناراحت نمیشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه