تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
چرا هر اتفاقی برام بیفته قبلش خواب میبینم بهم میگن .اون روز از اون اتفاق پیگیر میشم که نیفته برام ..دلم هم میخاد تو حالت بیداری هم بهم بگن ولی هنوز وقتش نرسیده
اگه واقعیت داره همون روز همون خوابی که دیدی عین همون اتفاق بیفته که معلومه موکل داری خواب میبینی درسته ...من از بچگی استخوان هام ناصافه تو خواب میبینم ودرضمن جداباد ما از قدیم دعانویس بودن انگار یک اجاقی رسیده به من تو خواب میبینم هرکجا که هم میرم کارام راه میفته تمام فامیل همه اعتقاد دارن به خواب های من ...
اگه واقعیت داره همون روز همون خوابی که دیدی عین همون اتفاق بیفته که معلومه موکل داری خواب میبی ...
جدی . مثلا شب تو خواب دوست قدیمیم رو میبینم فردا میرم بیرون و واقعا تو خیابون میبینمش! یا چند روز قبل از مرگخواهرم خواب دیدم داشت گریه میکرد گفت من میمیرم موقع اذان ظهر بیا سر قبرم . سه روز بعد خواهرم فوت کرد . و خیییلی خوابهای دیکه ک قشنگ درست تعبیر میشن. اموات هم خیلی به خوابم میان خیلی