2777
2789
عنوان

تا به حال از کسی خوشتون اومده

295 بازدید | 39 پست

که بخواین جذبش کنید مخصوصا اگر همکاری باشه که ببینیدش و اتفاقا اون هم خیلی با شما مهربون باشه 

اگر اره چیکار کردین به ماهم یاد بدین 

اره 

نمیدونم چجوری

من از دور اونو میدیدم و زیر نظر داشتم اون اصلا منو نمیدید

ولی اینقد خوشم میومد ازش که جذب شد

اصلا نمیدونم چجوری خودمم هنگ بودم بهم پیشنهاد داد 

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از شوهرم بعد کم محلی کردم چون خیلی مغرورم اونم خیلی مغرور بود ولی امد جلو 😐😉🤣

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
من از شوهرم بعد کم محلی کردم چون خیلی مغرورم اونم خیلی مغرور بود ولی امد جلو 😐😉🤣

وای چه خوش خداروشکر خوشبخت بشید کاش منم یه راهی پیدا کنم خیلی وقت که دلبسته این آقام 

من تو ۱۰ سالگی از پسر همسایه که یه سال ازم بزرگتر تر بود خوشم اومده بود .😂و روی یه کاغذ نوشتم

(اسم خودم)+(اسم پسر همسایه)=عشق ابدی .😁😆 بعد دادم به پسر عموم که دوسال ازم کوچکتر بود اونم برد بهش داد . و پسر همسایه هم فقط میخندید منم گریه میکردم.  چقدر تباه بودم😅😅 

وای چه خوش خداروشکر خوشبخت بشید کاش منم یه راهی پیدا کنم خیلی وقت که دلبسته این آقام 

مرسی عزیزدلم 

از هماراتون بفرستین زیر زبونش رو بکشه 

از من معروف بود اینکه به دخترا محل نمیده وای نگاش خاص بود خیای خاص 

منم معروف به مغرور بودن نمی دونم چیشد اصلا🤣😐

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
وای خوشبحالتون چیکار کردین زیاد صحبت میکردین؟

اصلا صداشم نشنیده بودم

از دور دیدمش ازش خوشم اومد

چند هفته از دور نگاش میکردم همش میگفتم چه جذابه

بعد دوستم گفت قراره با یکی بره کافه جهت اشنایی منم برم باهاش

یهو دیدم اونم با پسره اومده

یعنی ناخواسته هااااا

هنگ هنگ بودم خلاصه مام اشنا شدیم و.......

خیلی خاطره خوبی بود

البته سر ماه کات کردم خوشم نیومد ازش

ولی خب جذبش خییلی باحال بود

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مرسی عزیزدلم  از هماراتون بفرستین زیر زبونش رو بکشه  از من معروف بود اینکه به دخترا محل ...

همه همکارا میگن که دوست داره چون کلن با کسی جز من حرف نمیزنه همیشه هم باهم میریم تایم ناهار ولی خب حس عجیب و شیرینی ولیوخب من هر روز بعد کار بهش تا صبح که ببینمش فکر میکنم تصمیم دارم یکاری کنم پیشنهاد بده ولی نمیدونم چیکار کنم

اصلا صداشم نشنیده بودم از دور دیدمش ازش خوشم اومد چند هفته از دور نگاش میکردم همش میگفتم چه جذابه ...

بازم دمت گرم تونستی من که چندین وقت ولی فقط هر روز باید کل روز رو بهش فکر کنم تو خوابم هامم هست😬😂

از کسی خوشم نیومده فعلا ک بخوام بهش نزدیک بشم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب اول دوستی بعد ازدواج ما فقط الان راجب کار شاید حرف بزنیم یا یه غذایی بخورم تایم استراحت باهم

خب همونشم خوبه

سعی کن بفهمی از چه موضوعاتی خوشش میاد بهش بگو از چه موضوعاتی خوشت میاد ، نقاط اشتراکتونو پیدا کن ، برای شروع همینا خوبه ، سعی کن کارای مشترک انجام بدین ، ازش بخواه کمکت کنه توی کار ، از موفقیت هاش تعریف کن ، مردا عاشق اینن که برای طرف مقابل یه کاری کنن ، عاشق تایید شدن هستن ، کاری کرد ازش تشکر کن ، اینایی که گفتمو خیلی شورش نکنی تابلو بشه ها ، روابطت با بقیه همکارای مردت رو هم مدیریت کن.

البته میتونی یه نمه تستش کنی ببینیم غیرتی میشه یا نه ، اگه بشه یعنی بهت اهمیت میده. غیرتی متعادلا نه مزاحم.

مثلا وقتی هست ، با یه همکار دیگه یه نمه گرم بگیری 😉

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️