2821
2789
عنوان

شوهرم

79 بازدید | 18 پست
شوهرم بدون مشورت با من چندتا کار انجام داده که اخریش این بوده که دعوت پدر شوهرم به یه سفر رو بی مشورت با من رد کرده . البته من تازه زایمان کردم 20 روزه ولی انتظار داشتم باهام مشورت کنه . چی کار کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه دارن میرن و شاید تا چند سال دیگه نتونیم این سفر رو بریم . حالا این هیچ . ماشین ثبت نام کرده به من دیروزش گفت فلان ماشین رو میخواهم ثبت نام کنم . البته پولش رو پدر شوهرم داد اما منم دلم میخواست باهام مشورت کنه
به فکرت بوده که رد کرده دیگه. فکرکن میومد میگفت پاشو بریم سفر با بچه ده روزه...خخخخ کارهای دیگه ش چی بوده؟
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
تازه زایمان کردی حساس شدی نی نی نازت روعشقه خب شوهرت درکت کرده که نمیتونی گفته نه حالا اگه اومده بود گفته بود میای بریم سفر میگفتی من زایمان کردم نمیفهمید نمیتونم؟؟؟(جمله آخرو شوخی کردم گلم) زندگی رو سخت نگیر
کار خاصی نمیخواد بکنی فقط ازش دلیلش رو بپرس و بعدش بگو بهتر بود با من مشورت میکردی همین
من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
اهان... خیلی اروم و ملایم ازش بپرس، چی رد کردی پیشنهاد پدر رو؟ هر جوابی داد بگو هرطورخودت صلاح میدونی. یکم گذشت بگو کاش بامنم مشورت میکردی. باهم تصمیم میگرفتیم
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792