شوهرم بدون مشورت با من چندتا کار انجام داده که اخریش این بوده که دعوت پدر شوهرم به یه سفر رو بی مشورت با من رد کرده . البته من تازه زایمان کردم 20 روزه ولی انتظار داشتم باهام مشورت کنه . چی کار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه دارن میرن و شاید تا چند سال دیگه نتونیم این سفر رو بریم . حالا این هیچ . ماشین ثبت نام کرده به من دیروزش گفت فلان ماشین رو میخواهم ثبت نام کنم . البته پولش رو پدر شوهرم داد اما منم دلم میخواست باهام مشورت کنه
تازه زایمان کردی حساس شدی نی نی نازت روعشقه خب شوهرت درکت کرده که نمیتونی گفته نه حالا اگه اومده بود گفته بود میای بریم سفر میگفتی من زایمان کردم نمیفهمید نمیتونم؟؟؟(جمله آخرو شوخی کردم گلم) زندگی رو سخت نگیر
اهان... خیلی اروم و ملایم ازش بپرس، چی رد کردی پیشنهاد پدر رو؟ هر جوابی داد بگو هرطورخودت صلاح میدونی. یکم گذشت بگو کاش بامنم مشورت میکردی. باهم تصمیم میگرفتیم