2777
2789
مادر شوهرم ک هیچ علاج داره نمیبینمش راحتم مادر خودمو چیکار کنم چند بار رفتم مشاور گفتش مشکل از مادرت ...

نمیاد مشاوره ؟؟ پس تو باید خودتو از چاله دربیاری بندازی تو چاه؟؟ اینطوری که نمیشه دختر خوب . شما خونه خودتم که بری اگه بفهمن رابطتت با خانوادت خوب نیس همون پسر پرو میشه . خانوادش که بلا نسبت سوارت میشن میگن این هیجارو نداره بره پس هر بلایی میتونیم سرش بیاریم 

میدونم چی میگی میگم در مورد رفتار مادر شوهرت به شوهرت گفتی؟ میدونه که باهات بد حرف میزنه.

اره میگه فقط تا یک دو سالم تحمل کن میریم سر خونه زندگی مون از همه شون خلاص میشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم ک هیچ علاج داره نمیبینمش راحتم مادر خودمو چیکار کنم چند بار رفتم مشاور گفتش مشکل از مادرت ...

مادري كه دخترش رو تو ١٥ سالگي شوهر بده و مادرشوهري كه براي پسرش عروس ١٥ سالع بيارن مطمينا بدون مشكل نيستن 

اره میگه فقط تا یک دو سالم تحمل کن میریم سر خونه زندگی مون از همه شون خلاص میشیم

پسر بخواد میتونه مادرشو جمع کنه . کمتر برو خونشون خیلی کم . یه وعده هم بیشتر نمون . شب که اصلا نمون 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792