2777
2789
منظور منو علیه خودت برداشت نکن،حرفم این بود ک خودتو ناراحت نکنی،میبینی ک ذره ای از ازدواجش پشیمون نی ...

خودش 15 سالشه عزیزم!!! بله یه فرد نابالغ میتونه خیلی چیزا و خیلی ادمارو دوست داشته باشه ک وحشتناکن! ایشون الان پسری رو دوست داره ک تو تقریبا تمام دنیا بجز ایران و افغانستان و اینجور جاها یک متجاوزه!! حالا اینکه یه دختر 15 ساله ازینکه نشسته گوشه ی خونه با مادرشوهرش کل کل میکنه و هیچ اینده ای تو دنیایی ک بقییه دخترای همسنش قراره مستقل و موفق باشن نداره دلیل میشه بگیم خب اشکالی نداره بگذریم ازش؟؟ 

رضایت فرد نابالغ تو ظلمی ک بهش میشه ک شرط نیست عزیزم!! ایشون به بلوغ ک برسه ک دیگه راضی نیست! تازه میفهمه چه بلایی سرش اومده و اون موقع شاید یه بچه هم تو بغلش باشه!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نفرت دارم از دستشون هرکاری میکنم مادرم آه و ناله میکنه برام میگه پیراهن خونیتو بگیرم بغلم

عزیزم شوهرت در مورد اخلاق مادر شوهرت چی میگه؟ گفتی باهام بد حرف میزنه؟چرا آه و ناله میکنه؟

بابا من خودمو جر دادم ..😐 تو رو خدا پیش یه مشاور خوب برو مسائلت رو حل کن . اینطوری که نمیشه . ما از زندگی شما چیزی نمیدونیم . هرچی هم که میگیم قبول نمیکنی . به ۱۰/۱۵ سال بعدت نگاه کن . فکر میکنی زندگی و آرامشت چطوره؟؟ خواهش میکنم برو با مشاور خوب و کار بلد صحبت کن 

بابا من خودمو جر دادم ..😐 تو رو خدا پیش یه مشاور خوب برو مسائلت رو حل کن . اینطوری که نمیشه . ما از ...

مادر شوهرم ک هیچ علاج داره نمیبینمش راحتم مادر خودمو چیکار کنم چند بار رفتم مشاور گفتش مشکل از مادرته اعصابه

سعی کن احترام نگه داری تا احترامت نگه داره ترس چیه عزیز دل و این همش متقابله

جون شما همه عزیزان احترام میکنم پدر شوهرم و نامزدم خوبن ولی این مادر شوهر نه