2777
2789
عنوان

از پول حقوقتون چقدر مونده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست

حالا که طلا خریدی مواظب باش یکی از بستگان ما واسه اینکه طلاهاشو ندزدن رفت مسافرت گذاشت تو سطل زباله بعد وقتی اومد حواسش نشدآشغالو گذاشت جلوی در با طلا رفت که رفت فک کنم بالای صدو پنجاه میلیون طلا بود 

میتونی برسونی بابا غصه نخور،یک ماهه دیگه ولی از ماه های بعد اول فریزر ت و پرکن به اندازه دو ماه، بع ...

اخه چون تازه عروسم داشتم گفتم حتما میرسه تااخره ماه 

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که طلا خریدی مواظب باش یکی از بستگان ما واسه اینکه طلاهاشو ندزدن رفت مسافرت گذاشت تو سطل زباله ...

یاخدا این چکاری بود اخه جای طلا تو سطل اشغاله

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
من اگه پول بنزین و کم کنم آره میتونم حتماا

شوهرم با سرویس میره سرکار

اخه چون تازه عروسم داشتم گفتم حتما میرسه تااخره ماه 

سعی کن بعضی چیزارو قبل از اینکه تموم شه بخری، اینطوری لنگ نمیمونی و کم پولی هم فشار نمیاره، به این فکر کن  از نظر خورد و خوراک صرفه جویی کنی و خدای نکرده مریض بشید باید چند برابر خرج کنید

یاخدا این چکاری بود اخه جای طلا تو سطل اشغاله

گفت دزد دیگه با آشغالی کاری نداره .عید اومدن خونمون دخترش گفت دایی  دارم پوله عیدیمو جمع میکنم طلا بخرم شوهرم گفت بخر بعد مامانت بندازه تو آشغالی