2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 20 پست
منم همین میگم میگن باید شب کنار هم باشین اما میترسم واقعا میگن لباس گرفتن واقعا حالم بده خیلی چجوری ...

گلم نامزدت چندسالشه؟اهل کجایین که این رسم رو دارین؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

میدونی خانوادشون گرگن انگار بر عکس خانواده من رو راستن ولی گفتن میزارن امشبم میگم برای تخگحصیل ولی ا ...

میفهمم چی میگی امان از تعصبات بی جا مگه فقط زن باعث طلاق میشه که جلوشو بگیره🤦🏻‍♀️ امیدوارم هرچی برات خیره اتفاق بیوفته که بعد از چند سال نگی چه اشتباهی کردم.

ولی دقت کن که فقط گفتن اجازه میدن کافی نیست به راحتی میتونن مانع بشن

بعدشم با این چیزایی که میگی احساس می‌کنم هنوز برا ازدواج کوچیکی☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اما نمیدونم منظورشون چیه اما مامانم میگه یادت میدن مامانش واقعا اگه بخوان کار بدی کنند میگم نمیخو ...

چه زمونه ای هست!!!مامانش یادت بده!ادم خجالت میکشه حرف بزنه جلو مامان طرف حتی مامان خودش،مال ما اونجوری نیس ما عقد کردنی رابطه کامل ندارن هر جور راحت باشن همونه،حتی ازدواج هم مامان باباها دخالت نمیکننن تو این کارا دیگه آخه آدم عاقل و بالغ نیازی نداره!منم اونجوری بود مثل تو میترسیدم،بهشون بگو راحت بذارن تصمیم با هر دو طرفتون باشه هر کاری بخواین بکنین نه اجباری،من بودم اجازه دخالت اطرافیانو نمیدادم حتی مادرش مساله شخصی هست بین عروس و داماد