2789
عنوان

توده سینه

18 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ۲۴ سال سن دارم متاهل هستم انا هنوز بچه ندارم تو سن ۱۸ سالگی متوجه شدم ی چیز سفتی تو سینه راستمه که پیش جراح عمومی رفتم فورا برام جراحی موشت و خارج کردن توده بعد از در اوردن توده و جواب پاتولوژی متوجه شدم توده فیلودس مرزی بوده یعنی نه خوش خیم نه بد خیم چند ماه پیشم متوجه توده تو سینه چپم شدم با مراجعه به سونو سینه متوجه شدم که کمی مشکوک بود و اینم جراحی کردم و خارج کردم اما دکتر احتمال داد اینم فیلودس باشه اما خوش خیم بدخیم یا. مرزی معلوم نیست تا جواب پاتولوژی بیاد امیدمو از دست دادم هر دقیقه میمیرم و زنده میشم شبا تا صبح بیدارم برام دعا کنید کسی تجربه ایی داره بگه توروخدا

از علائمم میشه گف درد سینه (که به دکتر گفتم گف شاید به خاطر وجود کیست هایی که داری باشع)

مخصوصا قبل از پریود بزرگ بودن سینه چپم به نسبت راست

کلا سینم حساس بود

کلا سایز سینمم خیلی کوچیکه سابقه خانوادگیم خیلی نداریم برا سرطان

فداتشم من مامانم دور از جون جمع

داشت توی سینش این توده رو خوش خیم بود ولی عمل کرد کامل دراومد و الان دیگه نداره

کلا ۷۰ درصد خانما این مشکلو دارن

چیزای تند کم بخور

ایشالله خیچی نیست بد به دلت راه نده خوشکل خانم

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃 لطفااااااااااا تلوخدااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم شاید اصلا چیزی نباشه اما من کارم شدن فکر کردن گریه های پنهانی توروخدا برام دعا کنید حداقل ارامش بگیرم ممنون از محبتتون و مهربونیتون الانم ساعت نزدیک پنجه من نتونستم بخوابم

نگران نباش منم درگیرم اما هنوز معلوم نیست چیه سونو گفته چهارتا توده هایپو ، مامو یه غده مشکوک دیده دکترم گفت دوباره به سونو دیگه بده قبلاً عمل کردم خوش خیم بود اما این یکی زاویه هاش نامشخصه همین نگرانم کرده اما به خدا توکل کن عزیزم