2789
عنوان

ازدواج

167 بازدید | 20 پست

بچه ها سلام امیدوارم حالتون عالی باشه بچه ها راستش من هر خاستگاری میومد من رد میکردم مامانمم و بابام راضی نبود ولی خب وقتی میگن قسمته 15 روزه یک خانواده به واسطه دوست مامانم اومدن منم گفتم ادامه تحصیل میدم گفتن فقط تا دیپلم منم رد کردم فرداش زنگ زدن گفتن قبوله بعد باز که اومدن سه بار دیدیم همو و خانوده ها همو دیدن بعد من دو دل بودم دیروز گفتم پیام بفرستین نمیخوام بعد دیدیم اومدن من داشتم میمردم از استرس بعد پسره هم دوستم داره با اینکه چند جلسه بیشتر همو ندیدیم من مذهبی ام

بعد منم قبولا کردم بعد 6 تیکه نوشتن تلویزیون و سرویس چوب و گاز و 114 مهریه سکه و یخچال اینه و شمعدون و قرآن کریم و لباسشویی و اینکه امروز رفتیم آزمایش خون و شب میخوایم نامزد کنیم فردا جشن کوچیک عقد یک جشن بزرگتر میخوایم بگیریم که دو روز به محرم هست 6 مرداد هست اون البته گفتن سرویس طلا ننوشتن اما من گفتم من یک دخترم آرزو دارم گفتم گردنبند و حلقه ازدواج و دستبند هم مجبور میکنم بگیرن چون ندارم و اینکه حلقه نامزدی خودشون گرفتن آنقدر سبک بود الا خوشم نیومد واقعا بعد جالب اینجاست میگفتن 4 میلیون دادن انگار من خرم 🤦‍♀️ولی خب اوکی قبول کردم ولی خب امروز از زبون دوستام شنیدم شب عقد باید باهم باشین منم هولم کرد من اصلان میدونم واقعا خیلی خیلی حالم بده تروخدا یک چیزی بگنی آرومم کنید و راهنماییم کنید راستی 16 سالمه این ماه میشم 17💙❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم عروسی بعد دو یا سه سال

خب عزیزم کی گفته باید حتما شب عقد رابطه داشته باشین؟اتفاقا باید تا وقتی که عروسی نگرعتین وسرخونه زندگی خودتون نرفتین رابطه نداسته باشین مخصوصا شماهم وه اشنایی وازدواجتون تو زمان کم بوده

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اولین بار عادیه همه خجالت میکشن بعدش عادت میکنی خودت پیش قدم میشی😂

حالم خیلی بده مامانم گفت گریم گرفت🥺🤦‍♀️من فکر میکردم فقط دست زدنه اینا ماله شب عروسیع

ببخشیدا نمی‌خوام تو دلتو خالی کنم ولی با این چیزایی که میگی فکر نکنم بعد از ازدواج به راحتی اجازه بدن درس بخونی یا کار کنی

البته فقط حس میکنم اینجوریه امیدوارم نباشه

اگه میتونی وکالت طلاق و حق کار و تحصیل و خروج از کشور و حضانت رو بگیر

خب عزیزم کی گفته باید حتما شب عقد رابطه داشته باشین؟اتفاقا باید تا وقتی که عروسی نگرعتین وسرخونه زند ...

منم همین میگم میگن باید شب کنار هم باشین اما میترسم واقعا میگن لباس گرفتن واقعا حالم بده خیلی چجوری بگم مگه میفهمن

ببخشیدا نمی‌خوام تو دلتو خالی کنم ولی با این چیزایی که میگی فکر نکنم بعد از ازدواج به راحتی اجازه بد ...

میدونی خانوادشون گرگن انگار بر عکس خانواده من رو راستن ولی گفتن میزارن امشبم میگم برای تخگحصیل ولی اگه بخوام وکالت طلاق بگیرم میگن تو باید تو زندگیت طوری باشی طلاق نگیری یا یک حرفی می‌زنند واقعا حالم بده 

یعنی رابطه کامل؟؟

نه اما نمیدونم منظورشون چیه اما مامانم میگه یادت میدن مامانش واقعا اگه بخوان کار بدی کنند میگم نمیخوام واقعا مگه میشه من خیلی استرس دارم