2777
2789
عنوان

قرص خوردم

374 بازدید | 29 پست

بچها من با شوهرم چیکارکنم.خسته شدم طلاقم نمیده مهریه هم ندارم.دست ب زن داره انقدر اذیتم میکنه چند شب پیش قرص خوردم خودکشی کنم منو برد حموم آب سردو روم گرفته بود داشتم خفه میشدم بااینکه اون اذیتم کرده بود منو مجبور میکرد بگو گو×ه خوردم منم بی دلیل میگفتم گوه خوردم😔منم ریه م عمل کردم کمی نفس تنگی دارم با ابی ک بهم گرفته بود داشتم خفه میشدم.از چشمم افتاده طلاقمم نمیده حامله بودم چندماهی مجبورم کرد سقطش کنم بریدم دیگه😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ندارم ی ساله ازدواج کردم.ب خواست خودش باردارشدم ولی یهو گفت باید سقطش کنی با زور کتکو بی احترامی و میگفت تو میخوای بابچه اویزون بازی در بیاری.میگفت سقط کن طلاقت بدم سقط کردم طلاقم نداد الان بخاطر بچه افسرده شدم چون دوس داشتم بمونه

بهتر بابا بچه با این وضع اصلا سلامت روان نداشت....من نمیفهمم زنای ایران چرا با این وضع شوهراشون یا حاملن یا دوس دارن حامله بشن چرا بچه رو یه انسان دیگ رو قربانی خودخواهیای خودتون میکنید وقتی ب چشتون میبینید ک همسرتون صلاحیت پدر شدن نداره...چرا ب اون بچه خیانت میکنید....!!!وقتی عصبیه دست بزن داره اصلا بفکر بچه دار شدن نباش تعادل نداره اصلا

تا شقایق هست زندگی باید کرد...

ان شاالله خدا به دلت آرامش بده  یه راه نجاتی جلو پات بزاره  روی خوش زندگی رو ببینی 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

بهتر بابا بچه با این وضع اصلا سلامت روان نداشت....من نمیفهمم زنای ایران چرا با این وضع شوهراشون یا ح ...

خوده عوضیش میکنه اینکارو.چند روز پیش مشروب خوردیم من چون عادت نداشتم از حال رفتم بیهوش بودم شوهرم سه روز بعد گفت تو بیهوش بودی من ریختم داخل.اینکارارو میکنه انگار روانیه.منم اورژانسی خوردم علاوه بر بدبختی هایی ک دارم حالا استرس اینو میکشم اورژانسی عمل کنه بدبخت نشم

مثل دوس پسر دوست منه،دختره حامله شده بود پسره گفته بود اگه سقط کنی میگیرمت، ولی آویزون بازی دربیاری نمیخوام،اونم سقط کرده اینم خواستگاری نیومده ک هیچ زده زیر همه چی

خدا لعنت کنه اینجور مردارو

والا اینا رو میبینم از مردا میترسم، چ کارا ک نمیکنن، از ازدواج و رابطه میترسم، حتی با پسرا دوست نمیشم، میگم ارزش نداره،این همه دور وبرم زجرمیکشن، والا فقط تو فیلما خوبن