2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینا رو میبینم از مردا میترسم، چ کارا ک نمیکنن، از ازدواج و رابطه میترسم، حتی با پسرا دوست نمیش ...

منم هرکی رو دیدم ی جوری خلاصه میناله از شوهرش.اوایل خیلی حسود بودم خیلی دوسش داشتم ولی الان ی جوری شدم ک حاضرم بره و دیگ نیاد.

اگه خانواده حمایتت میکنن خیلی جدی تصمیم بگیر از اونجا برو و بعد دنبال کارات باش این آدم اصلا نرمال ن ...

بدبختی امثال من همینه خواهر.اینکه حمایتگر نداریم.من ی مدت بهزیستی بودم.این اقا فکر کردم خیلی خوبه ی مدت دوست بودیم فوق العاده بود.ازدواج کردم ازاین رو ب اونرو شد.اصن انگار نمیشناسمش

منم هرکی رو دیدم ی جوری خلاصه میناله از شوهرش.اوایل خیلی حسود بودم خیلی دوسش داشتم ولی الان ی جوری ش ...

همه تا ۶ ماه اول خوبن،بعضیا حتی تا ۱ سال، بعدش گندش درمیاد، نقابشونو برمیدارن، چهره واقعیشونو نشون میدن

قبل ازدواج چجور بود اخلاقش همینجوری بود یا بعدا رو کرد

نبابا قبل ازدواج خیلی خوب بود.خیلی هوامو داشت خیلی بهم احترام میزاشت.ولی الان انگار ی ادم دیگ شده.اوایل ازدواج میگفتم بالاخره بعد این همه سختی ک تو زندگیم کشیدم رنگ خوشبختی دیدم ولی رفته رفته اخلاقش عوض شد روز ب روز بدتر شد خاک برسرم بخاطر اینکه تک پسر بودو پولدار مهریه ی سکه  گرفتم فکر نکنه بخاطر پولش میخوامش ولی لیاقت نداشت

شما چرا انقدرررر رفتارهای پر خطرت زیاده عزیزم.یه کم آروم باش.برای خودت مشغله فکری درست میکنی دستی دس ...

چیکار کنم اجی.وقتی هیچکس پشتم نیست😔هیچکس حمایتم نمیکنه.حتی مهریه ندارم باهاش بترسونمش.اونم دیدع کسی ندارم مهریع هم ندارم هررفتاری باهام میکنه.حس برده بودن دارم

همه تا ۶ ماه اول خوبن،بعضیا حتی تا ۱ سال، بعدش گندش درمیاد، نقابشونو برمیدارن، چهره واقعیشونو نشون م ...

دقیقا😔ب بن بست خوردم هیچ راهی ب ذهنم نمیرسه.حتی قرص خوردم خودکشی کنم تو مردنم شانس نداشتم

دقیقا😔ب بن بست خوردم هیچ راهی ب ذهنم نمیرسه.حتی قرص خوردم خودکشی کنم تو مردنم شانس نداشتم

تو حداقل شوهرته، طلاق بگیر مهریه بگیر، اون چی بگه اون هیچ نسبتی نداره باهاش

چیکار کنم اجی.وقتی هیچکس پشتم نیست😔هیچکس حمایتم نمیکنه.حتی مهریه ندارم باهاش بترسونمش.اونم دیدع کسی ...

خودت برای خودت ارزش قایل شو،به خاطر حرف مفت یه نفر که شناختی اش دیگه.حامله میشی بعد به خاطر اون،دست به جنایت میزنی و بچه ات را میکشی.بازم برای اینکه بهش حال داده باشی،میشینی مشروب میخوری ،اون بلا را سرخودت میاری.دوباره اون میاد که برای عیش و نوش خودش،تو بیهوشی.....

بعد دوباره تو قرص می خوری.اینجا فقط داری از خودت خرج میکنی براش ‌کاری به رفتارهای اون ندارم هااا.

شما خودت هم دست از سرخودت بردار.یه کم آروم باش.بشین کنار به اینکه چکار میتونی برای خودت،نجات خودت بکنی،با تمرکز فکر کن.برای خودت ارزش قایل شو.شما داری فقط خودت را خرج میکنی توی این رابطه....