2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8921417/خانما-بیاید-چت-خودم-و-خواهر-شوهرم-خیلی-ازش-ناراحت-بودم-اسکرینخانما خواهش میکنم میشه لطفا برا این تاپیکم گزارش بزنید؟ دوستان میگن چند روزه رفته گوگل میترسم خواهش میکنم 😫😭

صلوات میفرستم براتون لایکم کنید ♥️

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی دو سال طول کشید حاجت گرفتی؟🙄

نه من که واسه بچه نمیخوندم برای شیرین شدن زندگی برای رزق و روزی برای حل مشکلات با بقیه و این اواخر برای بچه که حاجت گرفتم بعدشم هردعایی هم بخونی وقتی موقعش نباشه خدا بهت نمیده

من 100تاصلوات هدیه میکنم به امامزاده ابوتراب حاجتمومیده

کی هست

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
حتمابایدشب ها خونده بشه؟  اگه هرشب نخونی چی

نه اصلا زمانش مهم نیست.من اخر شب میخوندم که ارومتر بود همه جا ولی شما میتونی با نماز ظهرو عصر بخونی. ولی اره هرشب میخوندم.بیشتر از حدیث کسا من از دعای مشلول در دوران بارداری خیلی حاجت گرفتم واقعا دعای ارامش بخش و حال خوب کنی