2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

باورت میشه من بچه بودم عینک میزدم از یه سنی چشمم خوب شد دیگه

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

باورت میشه من بچه بودم عینک میزدم از یه سنی چشمم خوب شد دیگه

نمره چشمت چند بود بچه من فقط یه چشمش نمره داره😔اونم الان پنج دادن میگن چون مثبت میاد پایین ولی من باز میترسم آخه قربونت کوچولو بودنت برم من😭عینکشو دوست داره در نمیاره ولی من استرسشو دارم همش شستشو پاک میکنم

منفی هستش برای بچه من مثبت دور خوب میبینه نزدیک تار

خب درست میشه عزیزم دکتر به من دختر خالم باهم رفتیم برای چشم گفت شماره چشم ثابت شه از گوشی استفاده نکنی مس تونی چشات عمل کنی ۱۸ سالگی که عینک نخوای بزنی اون رعایت کرد عمل کرده الان من رعایت نکردم نشد

دلم میسوزه تا ۱۸سالکی باید بپوشم😔

ای بابا چیزی نیست عادت میکنه

نهایتش بزرگتر شد چشاشو عمل میکنه نمره شو به صفر میرسونه. ناراحت نباش درسته سنش کمه ولی متوجه ناراحتیت میشه و ممکنه فکر کنه ضعف بزرگیه که فقط اون داره و بقیه ندارن

علائمم داشت یا فقط از ماینه فهمیدین؟

دختر منم مهر سه سالش میشه الان وقتی به تیوی نگاه میکنه سرشو کج میکنی با چشم راستش نگاه میکنه فقط

نمیدونم منظورمو متوجه میشید یا نه

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

خب درست میشه عزیزم دکتر به من دختر خالم باهم رفتیم برای چشم گفت شماره چشم ثابت شه از گوشی استفاده نک ...

عزیزم اکثرا میگن باید ۱۸سالع بشی درست تو هفت سالگی اینا عینک حذف نمیکنن؟