2777
2789
ای بابا چیزی نیست عادت میکنهنهایتش بزرگتر شد چشاشو عمل میکنه نمره شو به صفر میرسونه. ناراحت نباش درس ...

آره میگه چرا ناراحت مامان😔خیلی هم بهش میاد همه میگن خیلی بانمک شده ولی من عمق قضیه میبینم هرروز دارم چهار ساعت چشم سالم میبندم نگران بالا رفتن نمره چشاشم

علائمم داشت یا فقط از ماینه فهمیدین؟ دختر منم مهر سه سالش میشه الان وقتی به تیوی نگاه میکنه سرشو کج ...

حتما ببرش هیچ علائمی نداشت چون دوربین هم بود دور خوب میدیده نزدیک هم با اون یکی چشمش کاراشو میکرده یعنی هنوزم تو شوک هستم که بردم سنجش سه سالگی گفت مشکوک میزنه خیلی تیزبینه الآنم دکتر میبرم میگه خیلی باهوشه نمره چشمش پنج دادن از بس با دقت نگاه کرد به چهار رسید ولی دکترا اینو قبول ندارن نباید به خودش فشار بیارع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما ببرش هیچ علائمی نداشت چون دوربین هم بود دور خوب میدیده نزدیک هم با اون یکی چشمش کاراشو میکرده ی ...

کجا بردی سنجش؟

مرکز بهداشت؟

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

نمیدونم برای دختر خالم شماره چشمش ثابت شد از ۱۰ سالکی دیگه بالا نرفت بعد عمل کرد ۱۸

خوشبحالش که تنبلی هم نداشته بچه من بخاطر اختلاف دو نمره میگن تنبلی داره البته میبندم چشاشو همه کارارو خوب انجام میده

آره میگه چرا ناراحت مامان😔خیلی هم بهش میاد همه میگن خیلی بانمک شده ولی من عمق قضیه میبینم هرروز دار ...

ای بابا بفکر روحیه بچه باش ان شالله خوب میشه

برای بچه هیچی بهتر ازین نیست که مادرش رو شاد و خوشحال ببینه تو روحیه خودشم تاثیر میزاره

توکل کن به خدا اصلا مشکل خاصی نیست که انقد اضطراب داری

از بهداشت زنگ زدن ولی میتونی خودت سنجش بینایی ببری که دقیق معاینه میکنن

من خودمو شوهرم جفتمون عینکی هستیم😑

البته هر دو موقع دانشجو بودنمون عینکی شدیم در اثر مطالعه زیاد😅

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

خوشبحالش که تنبلی هم نداشته بچه من بخاطر اختلاف دو نمره میگن تنبلی داره البته میبندم چشاشو همه کارار ...

تنبلی درمان میشه رعایت کنه من رعایت کردم ۶ سالگیم درمان شد اللن فقط آستیگماتیسم داره

من خودمو شوهرم جفتمون عینکی هستیم😑البته هر دو موقع دانشجو بودنمون عینکی شدیم در اثر مطالعه زیاد😅

آخ اگه بزرگ بود اینقد ناراحت نمیشدم همش ۳سالشه هنوز درس مشق جلوشه 😭😭خواستم باشگاه بفرستمش کلی براش برنامه داشتم دلم خونه خون

آخ اگه بزرگ بود اینقد ناراحت نمیشدم همش ۳سالشه هنوز درس مشق جلوشه 😭😭خواستم باشگاه بفرستمش کلی براش ...

ببین به خودت سخت نگیر، خداروشکر کن طور دیگش نیست

دختر من هشت ماه درگیر زگیل کف پا بود هرچی فریز، لیزر، پماد، قطره جواب نمیداد

زگیل معمولی البته نه زگیل تناسلی، اونم از پارک سرپوشیده گرفته بود... انقد خون دل ها خوردم، اخرش دکتر گفت بیا نمونه برداری چقدر گریه کردم، نذر و نیاز، گردنبند طلامو نذر کردم روضه خوندم تا بالاخره خوب شد