2777
2789

زود دل میبندم به کسی یهو سنگ میشم یهو نه چرا من اینجوری شدم چیکار کنم 😓💔

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراچیشده مگه

وقتی میبینم یکی برخوردش خوبه آدمه دل میبندم من اینجوری نبودم سنگ شدم ولی باز دارم همون آدم احساسی میشم چیکار کنم 😭

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
کار بلوغه درست می شه سعی کن دوتا کتاب بخونی تا دیدت به جامعه بزرگ تر شه

بلوغ من گذشته 18سالمه 

[QUOTE=243640033]وقتی میبینم یکی برخوردش خوبه آدمه دل میبندم من اینجوری نبودم سنگ شدم ولی باز دارم همون آدم احساسی می ...[/QUOTEدل نبند ببین یچیزیو ب عنوان ی خواهر بگم مادخترا اینجوریم احساسیم اما نودونه درصد پسرا دخترروبرای رفع نیازاشون میخوان کم پیش میاد کسی دوستت داشته باشه و بخاطر تو بهت خوبی کنه دنیای ما ب اون قشنگی ک فک میکنیم نیست نود درصد بدیه ده درصدش قشنگیاشه

بلوغ من گذشته 18سالمه 

باشه اصلا به سن نیست من خودمو میگم اصلا فکر کنم‌چهل سالمم بشه بچم اماده هیچ مسئولیت یا خیلی چیزا رو ندارم  فکرام هنوز کوچیکه واین حسمو خیلی دوس دارمو عشق می کنم

واما دخترای مهر ماهی😘😘
باشه اصلا به سن نیست من خودمو میگم اصلا فکر کنم‌چهل سالمم بشه بچم اماده هیچ مسئولیت یا خیلی چیزا رو ...

آره منم ولی چیکار کنم من احساسی هستم ولی خودمو مغرور میگیرم 

[QUOTE=243640033]وقتی میبینم یکی برخوردش خوبه آدمه دل میبندم من اینجوری نبودم سنگ شدم ولی باز دارم ه ...

آره من خودم به بقیه میگم ولی الان میگین چیکار کنم

آره من خودم به بقیه میگم ولی الان میگین چیکار کنم

ب این فک کن اون پسر هیچ حسی بهت نداره برایم فک کن ی حرکت اشتباه تو توی این سن می‌تونه کل آیندتو خراب کنه نرو تو بهر آدما زیاد جدیشون نگیرآدم حسابی ها سخت گیری میان دل ب هر رهگذری نبند