دوستان من یه ساله خورده ایه نامزدم عقد کردیم یعنی .خانواده همسرم یه مشکلی دارن از این و اون پول زیاد قرض میگیرن مادر شوهرم فوری حقوقشو تموم میکنه تا قرون آخر بعد بی پول که میشن همش زنگ میزنن به نامزدم فلان مبلغ پول داری یه تومن قرض میدی دو تومن میدی جوری نیست که یبار دوبار باشه همش گوشی ب دستن نمیدونم چجوری رفتار کنم. خودم کارتم خالیه والا تا حالا نگفتم ب منم بده .البته نامزدم گفته دیگه نمیده بهشون ولی اونا دست بردار نیستن اعصابم خیلی داغونه زندگی برام نزاشتن😔
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
اونم همسرش میگه دیگه نمیدم و دیگه فلان ولی فایده نداره
قشنگ اعصابش داغون شده
خودش صرفه جویی میکنه و مستاجر هست اونها واسش خرج میکنند
حتی اگر خودش هم پر خرج باشه همسرش قرض میگیره و .... داغونه بیچاره
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق داری، خونواده همسر من هم تا زمانیکه همسرم مجرد بود تمام پولش رو میگرفتن، تا وقتی که عروسی کردیم، که البته شوهرم نداشت که بده، کم کم دست از سر ما بر داشتن، دلیل همه عقب افتادن های همسرم خانواده اش بودن، وگرنه الان اونم مثل دوستاش که صاحب خونه ماشین خوب هستن، صاحب همه چی بود و الان مجبور نبود برای چندر غاز شب محل کارش بخوابه و هفته ای دوروز بیاد خونه
دوست عزیز اگه از اول زندگی نتونی مدیریت رو به دست بگیری آخرش بازنده ای. رودربایستی و خجالت رو بذار کنار خیلی رک و راست از نامزدت بخواه که جز در مواقع ضروری اجازه نداره کمک کنه بذار همسرت هم بدونه مدیریت زندگی دستته و اجازه دخالت و خراب کردن رو به هیچ کس نمیدی . قاطع و محکم از زندگیت مراقبت کن
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند