2777
2789
عنوان

از غصه ی دیگران شبا خوابم نمیبره

188 بازدید | 14 پست

همش به مشکلاته بقیه فکر میکنم و هدابم نمیبره ..خواهرزاده ام ک همسنه خودمه و مجرده ...بیماری وسواس گرفتع .‌از بس باباش بداخلاقه ..باباشم وسواسی بود حالا خواهر زاده ام یه ادمه دیگه شده دست و پاشم میلرزه

خدا کمکش کنه...شما بیداربمونی اون درست میشه؟؟

قطعا نه..

پس شب بخیییییر😕

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای منم  منم

همین  امشب ازغصه ی  یکی از پسرای فامیل   ک خودکشی کرده    حالم بشدت خراب  

کاش میشد  کاری کرد برای آدمهای   ضعیف و تنهاو بی پناه  و بدبخت 

خدایا😭

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏

ببین اونا کسی رو دارن که مهربانتراز ماست و خودش مراقبشونه اگه بهش پناه ببرن ،اگه میتونی کاری براشون بکن اگرنمیتونی فقط براش دعا کن چون گریه دردی رو دوا نمیکنه 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
چزا ادمای بد نمیمیرن از دومادمون بدم میاد همش ارزو میکردم بمیره با این اخلاق گندش

چرا دکتر نمیرن؟برای درمان وسواسیشون

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
ببین اونا کسی رو دارن که مهربانتراز ماست و خودش مراقبشونه اگه بهش پناه ببرن ،اگه میتونی کاری براشون ...

من هیچ کاری از دستم برنمیاد شاید یه مقدار پول براش جمع کردم ..ولی خودمون الان دنبال خدنه میگردیم مستاجریم

باید بیشتر توی محیط شاد باشن استرس براشون سم