2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ

89 بازدید | 17 پست

سلامممم خانما بنظرتون در خصوص آنلاین شاپ کدوم مورد بیشتر میتونم روش مانور بدم؟!

تعداد رای : 4
نظرسنجی
آرایشی بهداشتی
2
50%
بازی های فکری
1
25%
پک هدیه
0
0%
کیف و کفش زنانه
1
25%
خدایا هیچکسو از نعمت داشتن فرزند محروم نکن خدایا تو را به همین شب و روزهای عزیز دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن آمین یا رب العالمین ❤️🙏

آرایشی بهداشتی فکرکنم تشخیص فیک و اورجینالش سخت باشه

اگه مثل من حساس باشی فیک نفروشی

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
آرایشی بهداشتی فکرکنم تشخیص فیک و اورجینالش سخت باشه اگه مثل من حساس باشی فیک نفروشی

اره عزیزم دقیقا من خودم بیشتر روی بازی های فکری و پک هدیه دارم. فکر میکنم اما تامین کننده فعلا پیدا نکردم . 😫😫😫

خدایا هیچکسو از نعمت داشتن فرزند محروم نکن خدایا تو را به همین شب و روزهای عزیز دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن آمین یا رب العالمین ❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنلاین شاپ چیه🙁😂👐

سرکاریه یا واقعا نمیدونی😑🤧

اره عزیزم دقیقا من خودم بیشتر روی بازی های فکری و پک هدیه دارم. فکر میکنم اما تامین کننده فعلا پیدا ...

تو اینستا گشتی؟

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
ن نمی‌دونم 😂✋

شاپ یعنی فروشگاه،

آتلاین شاپم یعنی فروشگاه آنلاین

مثل پیج های اینستا و سایت های فروشگاهی و اینا

تو اینستا گشتی؟

متاسفانه نمیدونم چرا قبول نمیکنن اعتمادا خیلی سخت شده با اینکه هیچ ریسکی رو متقبل نمیشن ما یه محصولی رو براشون بفروش می رسونیم با قیمت همکاری تازه باید خوشحالم باشن نمیدونم چرا ناز میارن😑

ن نمی‌دونم 😂✋

همون فروشگاه های خودمون ولی بصورت آنلاینش دیگه😊

متاسفانه نمیدونم چرا قبول نمیکنن اعتمادا خیلی سخت شده با اینکه هیچ ریسکی رو متقبل نمیشن ما یه محصولی ...

آهان همکاری در فروش میخوای داشته باشی؟ یا خودت مستقل بخری و بفروشی؟

آهان همکاری در فروش میخوای داشته باشی؟ یا خودت مستقل بخری و بفروشی؟

اره عزیزم سرمایه اولیه ندارم می‌خوام مشارکت در فروش داشته باشم

اره عزیزم سرمایه اولیه ندارم می‌خوام مشارکت در فروش داشته باشم

عزیزم این پیج رو یه نفر به من معرفی کرد ؛

البته خودم سراغ نگرفتم ولی خب ضرر نداره دایرکت بده شرایطشون رو بپرس،

تو بیوش نوشته آموزش رایگان و کالای رایگان

https://instagram.com/cando.online.shopping?igshid=YmMyMTA2M2Y=

این پیجم هدشال داره، خودم پرسیدم گفت اولش سه تا شال تو یه ماه از ما میخرید بعد عضو گروهتون میکنیم ،

بعد اون هرچی سفارش گرفتید تو سایت با اطلاعات کامل ثبت میکنید خودمون میفرستیم برای مشتری ، سود هم ۱۰ درصد قیمت هر هدشاله

https://instagram.com/hoora__hijab?igshid=YmMyMTA2M2Y=