2789
من روز 12 سیکلم فولیکول بالغم یدونه و 21mmبود و بعدشhcgزدم

بازم باردار نشدی عجیبه ها نتیجه میگیریم راست میگن فقط اندازه فولیکول مهم نیست کیفیاشم مهمه...من این‌ماه بزرگترین فولیم دکترم گفت ۱۸ عه hcgام نداد گفت هایپر میشی 

ولی از ماه قبل درد تخمدانم خیلی بیشتر بود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بمیرم الهی درکت میکنم منم بعضی وقتا از فکر اینک اگ این‌ماهم نشه؟دلم میریزه و غصم میشه من ۳۱ ام موعدم ...

خدا نکنه،،باور کن هرماه میگم دیگه استرس نمیکشم بیخیال میشم ولی نمیشه،،تنها امیدم به خود خداست همش این آیه ی سوره یس رومیخونم(انما اذا اراد شیا ان یقول له کن فیکن)وقتی خدا بخواد میشه فقط باید خودش اراده کنه

بازم باردار نشدی عجیبه ها نتیجه میگیریم راست میگن فقط اندازه فولیکول مهم نیست کیفیاشم مهمه...من این‌ ...

خانومی من توصیه ام واست اینه برا رفع این دردا هرشب موقع خاب شکمتو با ی چیز گرم بپیچی من حتی قبلا هم ک دارو نمیخوردم تو تخمک گذاریم درد داشتم از وقتی ک اقدام کردم این درد بود ولی این ماه از همون اول شکممو گرم نگه داشتم معجزه کرد شمام امتحان کن ضرری ندازه هم سردی رحمو میگیره هم کمر درد و دل درد تخمک گذاری و علائم پیش از قائدگی میره ممکنه حتی برا بارداری و تخمک گذاری و اینا تاثیر مثبت داشه باشه

هیچ مشکلی ندارم ولی خب به خاطر سنم دیگه داره دیر میشه،۳۷ سالنه،،میگن فقط مشکلت سنته،،البته همسرم ضعی ...

۳۷ سال دیره؟!!

الان ۳۷ سال شده سن ازدواج تازه😑

اصلا هم دیر نیست حداقل تا ۴۵ وقت داری اگ ذخیره تخمدانت خوب باشه عزیزم

خیلی پیگیر باش ان شالله ک دامنت سبز میشه

من تزریق کردم 

نفخ نداشتم فقط بعدش تا دوروز دردتخمدان داشتم 

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
منم این ماه ک فقطhmgزدم و hcgتزریق نکردم نفخ نداشتم اما ماه قبل مرددم از درد  باردار شدین شما؟ ...

من هم اچ ام جی زدم هم اچ سی جی 

تا چن روز این دردا طبیعیه 

بله باردارم

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
من هم اچ ام جی زدم هم اچ سی جی  تا چن روز این دردا طبیعیه  بله باردارم

اخی 😍😍بسلاامتی عزیزم 

چند ماه دارو مصرف کردی ک باردار شدی مهربون

مشکلت چی بود؟

من تنبلی تخمدان دارم 🤒