چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بمیرم الهی درکت میکنم منم بعضی وقتا از فکر اینک اگ اینماهم نشه؟دلم میریزه و غصم میشه من ۳۱ ام موعدم ...
خدا نکنه،،باور کن هرماه میگم دیگه استرس نمیکشم بیخیال میشم ولی نمیشه،،تنها امیدم به خود خداست همش این آیه ی سوره یس رومیخونم(انما اذا اراد شیا ان یقول له کن فیکن)وقتی خدا بخواد میشه فقط باید خودش اراده کنه
بازم باردار نشدی عجیبه ها نتیجه میگیریم راست میگن فقط اندازه فولیکول مهم نیست کیفیاشم مهمه...من این ...
خانومی من توصیه ام واست اینه برا رفع این دردا هرشب موقع خاب شکمتو با ی چیز گرم بپیچی من حتی قبلا هم ک دارو نمیخوردم تو تخمک گذاریم درد داشتم از وقتی ک اقدام کردم این درد بود ولی این ماه از همون اول شکممو گرم نگه داشتم معجزه کرد شمام امتحان کن ضرری ندازه هم سردی رحمو میگیره هم کمر درد و دل درد تخمک گذاری و علائم پیش از قائدگی میره ممکنه حتی برا بارداری و تخمک گذاری و اینا تاثیر مثبت داشه باشه
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
منم این ماه ک فقطhmgزدم و hcgتزریق نکردم نفخ نداشتم اما ماه قبل مرددم از درد باردار شدین شما؟ ...
من هم اچ ام جی زدم هم اچ سی جی
تا چن روز این دردا طبیعیه
بله باردارم
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉