2789
دوستان مطمئنین که شوهراتون مشکل ندارن؟؟اونارم بفرستین آزمایش،،من این ماه بار اول iuiکردم ۸روزه،،،اگه ...

اره همسر من ازمایشش اسپرم داد قابل قبول بود ی ذره فقط کم تحرکی داشت ک اونم دکتر گف اوکیه مشکلی نیس 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستان مطمئنین که شوهراتون مشکل ندارن؟؟اونارم بفرستین آزمایش،،من این ماه بار اول iuiکردم ۸روزه،،،اگه ...

من شوهرم ان شالله ماه بعد میره برای ازمایش اگ باردار نباشم.ببین علاوه بر اندازه فولیکول کیفیتشم مهمه پس تا جایی ک‌میتونی تغذیتو رعایت کن و ورزش کن‌گلم

همونم‌پیگیری کن تقویتی بگیر برای شوهرت بخوره

اره بهش قرص زینک و اسید فولیکو ویتامین ای هرچن وقت یبارمیدم رو تغذیه اش هم حدالامکان کار میکنم تا ببینیم خدا چی میخاد ...انشالله براهممون خوب بخاد و اتفاقای خوب بیفته دل همه منتظرارو شاد کنه 

یعنی واقعا کاری از دسشون برمیاد؟؟میشه اعتماد کرد؟

اره عزیزم چرا ک نه بهرحال ماما هستن درس خوندن تجربه دارن راهنمایی غلط ک نمیکنن من نمیخوام ازشون دارو بگیرم فقط میخوام ی رژیم واسه رفع تنبلی تخمدان بگیرم ..

اره بهش قرص زینک و اسید فولیکو ویتامین ای هرچن وقت یبارمیدم رو تغذیه اش هم حدالامکان کار میکنم تا بب ...

خبلیم عالی منک شوهرم میگ ول کن نگران نباش استرس نداشته بچه رو فقط خدا میخواد...

من شوهرم ان شالله ماه بعد میره برای ازمایش اگ باردار نباشم.ببین علاوه بر اندازه فولیکول کیفیتشم مهمه ...

والا تاجایی که بتونم تغذیه رو رعایت میکنم ۵ ماه لب به قند وشکر کیک و هرچی هله هوله س نزدم ورزش هم میکنم،واس

ه تقویت مکمل اووابووست گرفتم امیدوارم خدا خودش حاجت روامون کنه

خیلی دیرمیگذره کاش حامله باشم،۲۰ م موعدمه،،کاش زود بگذره،،پریشب خواب دیدم پریود شدم،،دیشب  بازخواب دیدم ولی تو خواب میگفتم هنوز زوده،فک کردم لانه گزینیه خیلی خوشحال شدم😃😃

خیلی دیرمیگذره کاش حامله باشم،۲۰ م موعدمه،،کاش زود بگذره،،پریشب خواب دیدم پریود شدم،،دیشب  بازخ ...

بمیرم الهی درکت میکنم منم بعضی وقتا از فکر اینک اگ این‌ماهم نشه؟دلم میریزه و غصم میشه من ۳۱ ام موعدمه الان تو اقدامم ...

اینو بدون ایترس باعث میشه باردار نشی و این موهبت رو خدا تو وجودمون گذاشته ک اگ زندگیمون بر وفق مراد نبود و استرس داشتیم باردار نشیم....

خیلی دیرمیگذره کاش حامله باشم،۲۰ م موعدمه،،کاش زود بگذره،،پریشب خواب دیدم پریود شدم،،دیشب  بازخ ...

برات صلوات میفرستم عزیزم چند ماهه اقدامی؟ مشکلت چیه اگ‌دوست داشتی بگو